Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Srácok, minek nektek barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, minek nektek barátnő 18-25 éves korban? De őszintén!

Figyelt kérdés
Véleményem szerint a fiúk ebben a korban (is) főleg a szexre mennek, tehát azért kell nekik a barátnő, hogy bármikor szexelhessenek... mit gondoltok?
2009. okt. 14. 20:28
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
76%

Olyanról még nem hallottál h szerelem?:)

Párom 21 éves és nem hiszem h azért lenne velem h szexelhessen bármikor. Minthogy én sem azért vagyok vele h szexelhessek bármikor. Biztos nagyon sok csalódás ért már h ilyen pesszimista vagy, de nem kell általánosítani.

2009. okt. 14. 21:01
 12/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm lányok az értékes hozzászolásokat, viszont a fiúk válaszára lennék elsősorban kíváncsi :)

Igazából arra gondoltam, hogy a fiúk nagyon jól érzik magukat "komoly" kapcsolat nélkül, ha mellette dughatnak.

A nők viszont egyfolytában pasit akarnak...

2009. okt. 14. 21:05
 13/30 anonim ***** válasza:
73%
Most lusta vagyok mindenhova leírni, hogy ne a falubikájával állj le, minden lány leáll valami rosszfiúval, aztán meg jönnek hogy menjünk a fenébe, sok disznó férfi...stb... Na igen persze amikor valaki normális(nem iszik nem cigizik, nem dugja be minden lyukba ) akkor azt meg lenézitek. És ne mond hogy nem így van , mert pontosan így van. Rajtam a lányok nagy része átnéz rajtam, mert nem vagyok az a típus akinek 10 nője van, meg nem iszom le magam minden héten a sárgaföldig,mert ugye az a menő, akinek 10enx barátnője volt 20at megdugott, mellette iszik, cigizik. Kell ez nektek...
2009. okt. 14. 21:06
 14/30 anonim ***** válasza:
60%

Bizonyított tény hogy szex nélkül nem lehet egészségesen fejlődni:D

Sok sok éve mondták ezt indiai csávók, aztán ugyanezek összerakták a buksijukat és írtak egy könyvet: Kámaszutra a címe:P

Kell az érzés hogy szeretnek, és szeretni és szeretve lenni jó. Hazudik aki azt mondja hogy csak a dugásra megy és nincs mélyebb értelme a barátnőnek. És még ott van az is hogy ilyen korban fejlődik ki az ember társas lény énje. Hiszen függetlenedik, felnőtté válik...

Jakomo 25F

2009. okt. 14. 21:07
 15/30 anonim ***** válasza:
71%

Jah és drága kérdező igencsak tévedsz.

A nőnek férfi kell, a férfinak meg egy nőies nő.

Aki csak dugni jár az is megunja mikor rájön hogy nincs igazán mellette senki:P

De a szexet én is imádom:D

Jakomo 25f

2009. okt. 14. 21:09
 16/30 anonim ***** válasza:
61%
Figyi! Miért nem vonulsz akkor kolostorba, ha ennyire zavar? Na vajon miért? Mert talán örömet okoz? Igen azért! Most pedig irány a kolostor!
2009. okt. 14. 21:23
 17/30 anonim ***** válasza:
82%

Nem csak szexre kell, de kizáró ok ha az nincs. Úgy nem beszélhetünk egy egészséges kapcsolatról.

Lány vagyok,és ez forditva is érvényes...nekem se kellene olyan pasi,akivel nincs szex...(betegség miatt oké,pár honapig ha szeretem a pasit)

párom (korosztályba még beleillik) kérdésre válaszolt nekem..."azért kell,mert egyrészt imád,másrészt minek más,ha velem jo a szex is,és én tudom mi hogy jó neki,és nem látja értelmét mást keresni"

22/L (negyedik válaszoló is én voltam)

2009. okt. 14. 21:33
 18/30 anonim ***** válasza:
44%
azért, mert ha egy ember érzelmileg nem kiegyensúlyozott, akkor sehogy se kiegyensúlyozott. érdekes módon vannak olyan fiúk, akik szeretnek szeretni és nem csak és kizárólag a puncira mennek.
2009. okt. 14. 21:40
 19/30 anonim ***** válasza:
69%
mi a baj a tartós kapcsolattal? minden megvan benne amire vágyom :) a szex is. miért lennék szabadúszó? nem értema kérdést. :)
2009. okt. 14. 21:58
 20/30 A kérdező kommentje:

Én azt gondolom, hogy a pasik többsége pont a sex miatt megy bele a tartós kapcsolatba, míg a csajok többsége nem.

Azért kezd tartós kapcsolatba, hogy mindig legyen kivel szexelnie... e mellett pedig, lehet szeretni, nevetni stb. de a legfőbb ok a fiúknál a szex. Hangsúlyozom: FŐ OK!

ok, most nézem, nem volt pontos a kérdésem: Nem "minek", hanem inkább a "MIRE" lenne a jó kérdőszó...

Köszi az eddigi válaszokat, folytassátok pls!

2009. okt. 14. 22:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!