Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti mikor lesztek féltékenyek?
Értem ezt úgy, hogy eddig mikor, milyen helyzetben, szituációban volt az amikor ez az érzés rátok tört?
Bárki írhat, de főleg arra lennék kíváncsi, hogy akik magukat nem tartják túlzottan féltékenynek, illetve átlagosan féltékenyek náluk mikor történt, mi hozta elő és hogyan kezelték?
A barátnőm mindig féltékeny. Elég ha megtudja hogy beszéltem lánnyal.
Kezelni nem tudjuk még :S
Soha nem voltam az a túlzottan féltékeny típus.. Mégis teljesen kiborít, ha a kiszemeltem más lányokat ölelget, puszilgat.. Egyenlőre nem tudom kezelni :DDD
16/L
Nem vagyok féltékeny típus, 8év alatt 2szer voltam féltékeny eddig a férjemre. De ez sem féltékenység volt, hanem inkább mérges voltam.
1. Volt barátnőjénél volt program (még nagyon az elején voltunk a kapcsolatunknak-volt barátnőnek már gyerek, meg másik hapsi, csak barátok maradtak) Meghívtak minket, de én nem tudtam menni. Aztán volt barátnő meghívott egy szingli csajt régi ismit, akivel tetszettek egymásnak a férjemmel. Persze férjem végig maradt, hazajött, elmondta. Féltékeny voltam, aztán beláttam, hülyeség.
2. Szintén volt barátnő (egy másik akivel még jóban van) el kezdte hívogatni a férjem. Aztán egyszer hazaérek, még nem volt otthon, de nagyon-nagyon rossz érzésem volt. Hazajött, megkérdeztem, hol voltál? Aztán elmondta, hogy elment a munkahelye elé, és elhívta a csaj a margit szigetre, hogy csináltasson magáról képeket. Persze nem lett belőle semmi, de elég morcos voltam, meg utána ahányszor írogatott az a csaj, mindig mérgelődtem, mert mindig kritizált a levélváltásaik alatt.
A 2eset óta eltelt 6év, azóta semmi. Nem vagyok féltékeny. Tudom, hogy szeretve vagyok, én is szeretem őt. MAximálisan megbízok benne, a 2.sztoris exét meg leépítette :)
Eddig csak egyszer volt, hogy féltékeny voltam, mert az exem az ő exével "beszélgetett".
És tudtam, hogy itt van valami sumákolás, úgyhogy irritált a csaj. Az nem érdekelt, hogy más nőkkel beszélt, mert ott tudtam, hogy nincs jelentősége, egyedül ez a csaj volt gyanús.
Hát sajna igazam is lett... :( Ezért is ex.
Én nem tudtam kezelni, meg amúgy se hiszem, hogy nekem kellett volna kezelni a dolgot, hanem neki.
Más esetben nem voltam féltékeny, tényleg csak, ha okot adnak rá.
22L
minden emberben van féltékenység alapjában véve, kiben több, kiben kevesebb,
amúgy ha valaki menni akar, menjen, agy nincs értelme N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!