Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy ne legyünk egymásra ilyen féltékenyek?
Figyelt kérdés
Mind a ketten azok vagyunk. Engem már az is zavar, ha feltünően megnéz egy lányt ( esetleg sokáig nézi) vagy még meg is jegyzi, hogy ez milyen jól nézett ki. Nem szeretem, hogy más lányokkal beszél facen... Ő sem örülne ha én beszélnék fiúkkal, ezért nem is beszélek. Amikor szóvá teszem mindig azt mondja neki szabad... Rám meg azért féltékeny ( és veszekedés a vége) ha barátnőimmel megyünk el valahová és az egyiknek jön a barátja vagy csak 1-2percig van velünk. Mert azt hiszi, hogy akarunk egymástól valamit, de semmi nincs közöttünk. Még nem is viselkedünk úgy... Mit csináljak, hogy ne legyünk egymásra féltékenyek?2013. jún. 18. 09:43
1/2 anonim válasza:
Hát jól egymásra találtatok :)
Az pedig h valakinek a barátja feltűnően vagy sokáig néz egy lányt miközben vele van szerintem szinte mindenkit zavar.
2/2 anonim válasza:
Kössetek komprumisszumot amit neki szabad azt neked is és ugyanigy forditva mindenképp meg kell huzni a határt pl: .. barátságban jóban lehet lenni de nem kell találkozni vele mindennap max x hetente egyszer akkor sem lehet több csak beszélgetés ennyi .. ugyanigy facen nem udvarolunk körbe senkit és nem hagyjuk hogy velünk ezt tegyék szerintem meg lehet beszélni ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!