Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ciki ha egy kapcsolatban a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki ha egy kapcsolatban a fiú kisebb?

Figyelt kérdés
vagyis úgy értem hogy alacsonyabb.. de ne gondoljatok olyan sokra, csak 5 centi kb vagy kicsit több :S
2009. okt. 14. 18:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
89%
ha titeket nem zavar (és szeretitek egymást)akk nem,de ne érdekelljen mások véleménye
2009. okt. 14. 18:57
 2/14 A kérdező kommentje:
Hát már beszéltünk erről, engem nem zavar mert nagyon szeretem és őt sem zavarja (: csak páran már mondták hogy mert ő alacsonyabb nálam.. én meg mindig hogy na és?!
2009. okt. 14. 18:59
 3/14 anonim ***** válasza:
91%
engem biztos zavarna! de ha felveszel egy magassarkút az még 5 centi. gázos kicsit de ha őt se zavarja akkor hálelúja boldogság.
2009. okt. 14. 19:02
 4/14 anonim ***** válasza:
91%
nem gáz :) ettől nagyobb problémátok ne legyen (X
2009. okt. 14. 19:03
 5/14 anonim ***** válasza:
91%
Ki a fenét érdekel az az 5 centi?Ne érdekeljen mit mond más sz.rd le őket magasról.Ha én felveszek 1 magassarkút kicsivel magasabb vagyok a barátomnál de naés?:) ha fél méterrel lenne alacsonyabb akkor az már érdekesebb lenne
2009. okt. 14. 19:04
 6/14 A kérdező kommentje:

Hát engem csak az elején zavart amúgy egy kicsit de hát most nem az ilyen méretekről szól a szerelem :)

Egyébként van egy osztálytársam, ő is lány és tavaly volt egy barátja aki hát kb 13 centivel biztos kisebb volt nála... na viszont őket mindenki megbámult xD róluk olyan anya-fiú kapcsolat jutott eszembe :D

2009. okt. 14. 19:05
 7/14 A kérdező kommentje:
*megbámulta bocsánat a kis hibáért :)
2009. okt. 14. 19:08
 8/14 anonim ***** válasza:
én nálam a párom kisebb kb enynivel,már több mint egy éve együtt vagyunk:)
2009. okt. 14. 19:32
 9/14 anonim ***** válasza:

Nem tudom hány éves vagy és, hogy mennyire szereted a meséket de javaslom, hogy nézd meg a lovely complex c animét. Ha nem vonz a dolog akkor keress rá youtubeon, hogy lovely complex amv. Ez az anime arról szól, hogy van egy magas lány aki szerelmes egy nála alacsonyabb fiúba :o). Nagyon tündéri imádnivaló sorozat. Mutattam már olyannak is aki egyáltalán nem szereti az animéket de ez még neki is tetszett :P.

Amúgy sztem nem gáz. Ha szeretitek egymást le van tojva :P. Sztem aranyos dolog :o).

2009. okt. 14. 20:16
 10/14 anonim ***** válasza:
Sz*rjátok le hogy ki mit mond, ez a kettőtök kapcsolata, nem kívülálló f*szkalapoké akik beleszólnak mások magánéletébe.
2009. okt. 14. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!