Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hagynátok, hogy a húgotok egy olyan sráccal legyen együtt, akinek elég zűrös múltja van?
A lényeg,hogy húgom barátja régen elég sok drogos ügyletbe belekeveredett.
Eddig nem tudtam,csak most beszélgettem vele komolyabban.Magától terelte erre a témát és bele sem kérdeztem,elmesélte az egész dolgot nekem.
Azt is mondta,hogy amióta húgom a barátnője,már nem üzletel és még fogyasztani sem szokott.Persze megkérdeztem 1-2 ismerőst a biztonság kedvéért és igazolták,amit mondott.
Szóval én most úgy vagyok vele,hogy nem szólok bele,viszont ha valami olyan dolgot csinál,ami nekem annyira nem tetszik,akkor elbeszélgetek vele.
Persze azt tisztáztam vele,hogy ha tesóm belekeveri valamibe,vagy esetleg valami drogot adna neki,akkor azt nem fogom nagyon díjazni...Egyébként szinte biztos vagyok benne,hogy húgom nem próbálna ki semmilyen drogot.
Mi a véleményetek?
"Neked nem volt mélypontod az életedben?"
De volt, de nálam ez kimerült depresszióban és a tanumányi eredményeim romlásában. Vicces lenne, ha mindenki bűnözni kezdene amikor mélyponton van. Az ilyen az gyenge ember, és az soha nem változik, csak a körülmények körülötte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!