Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti hagynátok, hogy a húgotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hagynátok, hogy a húgotok egy olyan sráccal legyen együtt, akinek elég zűrös múltja van?

Figyelt kérdés

A lényeg,hogy húgom barátja régen elég sok drogos ügyletbe belekeveredett.

Eddig nem tudtam,csak most beszélgettem vele komolyabban.Magától terelte erre a témát és bele sem kérdeztem,elmesélte az egész dolgot nekem.

Azt is mondta,hogy amióta húgom a barátnője,már nem üzletel és még fogyasztani sem szokott.Persze megkérdeztem 1-2 ismerőst a biztonság kedvéért és igazolták,amit mondott.

Szóval én most úgy vagyok vele,hogy nem szólok bele,viszont ha valami olyan dolgot csinál,ami nekem annyira nem tetszik,akkor elbeszélgetek vele.

Persze azt tisztáztam vele,hogy ha tesóm belekeveri valamibe,vagy esetleg valami drogot adna neki,akkor azt nem fogom nagyon díjazni...Egyébként szinte biztos vagyok benne,hogy húgom nem próbálna ki semmilyen drogot.

Mi a véleményetek?

2013. jún. 27. 22:28
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Utolsó,Neked nem volt mélypontod az életedben? Van,aki nem elég erős ahhoz,hogy kikászálódjon belőle segítség nélkül és elzüllik(ahogy én is tettem) és ilyenkor sokan alkoholhoz,rosszabb esetben dogokhoz nyúlnak.Nála szintén ez történt,viszont azt díjazom,hogy ezt felfogta és megpróbálja helyrehozni,amit akkor elrontott.Remélhetőleg húgom ebben nagy erőkkel támogatja és meg sem fordul a fejében,hogy újabb hülyeséget csináljon.
2013. jún. 27. 22:57
 12/14 anonim ***** válasza:

"Neked nem volt mélypontod az életedben?"

De volt, de nálam ez kimerült depresszióban és a tanumányi eredményeim romlásában. Vicces lenne, ha mindenki bűnözni kezdene amikor mélyponton van. Az ilyen az gyenge ember, és az soha nem változik, csak a körülmények körülötte.

2013. jún. 27. 23:03
 13/14 anonim ***** válasza:
# 10-es , szerintem ne ítélj el úgy embereket hogy semmit nem tudsz róluk, a helyzetükről és a múltjukról. és általánosítani sem kifizetődő mert ezzel magadat minősíted. nem az a gyenge ember aki bűnbe keveredik, hanem aki nem akar és nem tud belőle kitörni, és tisztelni kéne azt aki ezek ellenére mégis változni és változtatni akar;)
2013. jún. 27. 23:14
 14/14 A kérdező kommentje:
Nem mondtam,hogy aki mélyponton van az feltétlenül bűnöző lesz.Egy gyenge és naiv embert viszont könnyű belevinni a rosszba,ha épp lelki válsággal küzd.Sajnos én is ilyen voltam.Csak engem elég hamar rádöbbentettek,hogy nem attól fog helyreállni az életem,ha önpusztító bűnöző leszek.Hallgattam az okosabbra,aminek az lett az eredménye,hogy nem csináltam több hülyeséget!Most szintén egy mélypont van az életemben (az ok az mindegy),viszont nincs olyan dolog,amiért elkezdeném ugyan azt csinálni,mint 16-17 évesen.Elég komoly depresszióval küzdök,de megoldom.Én vagyok az élő példa az ellenkezőjére annak,amit mondtál!
2013. jún. 27. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!