Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nekem olyan dolgokat mondott hogy "imádlak" stb de nem szexeltünk, akkor azzal akivel szexelhet?

Figyelt kérdés

Nagyon behülyített egy srác. Azt hittem érez irántam valamit de sehol semmi. A jó szövegi megvoltak azért: hiányzol nekem, remélem láthatlak, úgy imádlak, drágám, édesem, alig bírom már nélküled és ez még semmi. Szexre hajtott vagy csak szórakozott nem tudom. 6-7 alkalommal találkoztunk, 2-szer csókolóztunk, ölelgetett.

Most egy másik csajjal van, de vele már jártak régen együtt is éltek. Szóval tőle kap szexet is bőven. Neki is hasonló dolgokat mondhat? Gondolom neki azért jobban tud hízelegni, de ilyesmiket szoktak?

2013. jún. 27. 19:19
 1/2 anonim ***** válasza:
Valószínűleg mindenkinek ezt mondja, akivel szexelni akar. Bár az is lehet, hogy miután megkapta, úgy bánik vele, mint egy ronggyal, csak a csaj valami miatt vele akar maradni.
2013. jún. 27. 19:41
 2/2 anonim ***** válasza:
Mit érdekel, hogy mit mond neki? Gyökér, kész.
2013. jún. 27. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!