Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet, hogy a vőlegényem nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy a vőlegényem nem bízik bennem? Vagy én kombinálom túl?

Figyelt kérdés

1 éve vagyunk együtt, eddig gumival védekeztünk mert nekem emésztési problémáim voltak, nem lett volna biztos a tabi. De már 3 hónapja minden rendben, fel is ajánlottam hogy akkor váltsunk. Ő mondta hogy felőle szedhetek gyógyszert, de ő fog gumit is használni, az a biztos.

Mit gondoltok erről?

2013. jún. 27. 09:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
65%
Megértem, hogy ennyire fél a gyerektől. nem akarja fiatalon elcseszni az életét, ennyi. Én nő vagyok és ugyanígy teszek, tabletta, gumi, minden van, mert semmi szükségem egy gyerekre, aki csak megnehezít mindent. Majd ha itt lesz az ideje, de az nem most van.
2013. jún. 27. 11:01
 12/13 anonim ***** válasza:
84%
Nem bizik a tabiban ennyi,az én férjem is óvszerezett egészen addig mig el nem kezdtük a babaprojektet.Mivel igy biztonságban éreztem magam,nem is szedtem tovább a tabletát.
2013. jún. 27. 11:04
 13/13 anonim ***** válasza:
75%
A pasik általában a tablettában nem bíznak teljes mértékben (sokan legalábbis), mert nem "kézzelfogható" a dolog. Szerintem beszéld meg ezt vele, kérdezz rá, hogy nem bízik a tablettában? Nem hiszem, hogy benned nem bízik, inkább nem hiszi el, hogy a tabi biztos védelmet ad.
2013. jún. 27. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!