Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom szakítani akar az önzetlenségem miatt. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A párom évek óta nem beszél a bátyjával ezért nem is jöhet hozzánk. Amikor a párom dolgozik szoktam a testvérének adni pénzt és kaját. Egy rosszakaróm ezt elmondta a páromnak, és ő teljesen kikelt magából. Kidobálta a ruháimat az utcára. De én csak a testvérének segítettem.2013. jún. 26. 16:35
31/40 anonim válasza:
én 176cm és 80 kg bátyám 190 és 70 kg... még is én irigylem őt mert akármennyit eszik nem hizik, rajtam meg minden szar meglátszik....
32/40 anonim válasza:
Utolsó: vigyázz mert a kérdező fut és segít a tesódon :D
33/40 anonim válasza:
Nem azért szakított veled, mert önzetlen voltál, hanem azért, mert nem az ő oldalára álltál, hanem inkább sumákoltál a háta mögött.
34/40 anonim válasza:
174 magas és 44-45 kg vagyok,sajnos lány,de azért rajtam is segíthetnél,anyu mindig azt mondja kieszem őket a vagyonukból :D :D
35/40 A kérdező kommentje:
Egy ilyen önző alakra mint a volt párom nincs szükségem.
2013. jún. 26. 21:56
36/40 anonim válasza:
Ha nem lenne szükséged, akkor már réges régen ott hagytad volna magadtól és nem akkor pampognál, amikor ő már kivágott téged a fenébe, mint macskát szarni, miután lebuktál.
37/40 A kérdező kommentje:
Régen még nem tudtam, hogy ilyen gerinctelen és a testvérét nem nézi semmibe.
2013. jún. 27. 10:20
38/40 anonim válasza:
Azt elárulod, hogy mit csinált a testvér? Miért lett kitúrva, és miért éhezik?
39/40 anonim válasza:
"Egy ilyen önző alakra mint a volt párom nincs szükségem."
Most, hogy jól kidobott (méghozzá jogosan), persze! :D
40/40 anonim válasza:
A párom szakítani akar az önzetlenségem miatt. Mit tegyek?
Egy ilyen önző alakra mint a volt párom nincs szükségem.
Akkor most mi is a kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!