Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom szakítani akar az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom szakítani akar az önzetlenségem miatt. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A párom évek óta nem beszél a bátyjával ezért nem is jöhet hozzánk. Amikor a párom dolgozik szoktam a testvérének adni pénzt és kaját. Egy rosszakaróm ezt elmondta a páromnak, és ő teljesen kikelt magából. Kidobálta a ruháimat az utcára. De én csak a testvérének segítettem.
2013. jún. 26. 16:35
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
86%

Nem az önzetlenséged miatt akar kidobni, hanem mert a háta mögött intézkedsz, és kb. kicselezed őt. Valóban ilyen lenne egy jó párkapcsolat?

Nem tisztem eldönteni, hogy ki az igazi szemétláda, de mindenesetre ha tényleg párod olyan aljas, mint amilyennek leírod, akkor jogosan segítettél a testvérének, viszont nem kéne egy ilyen alakkal járnod. De ha együtt jártok, akkor bizony nem illendő így vagy úgy, de hátbaszúrni őt.

2013. jún. 26. 17:49
 22/40 anonim ***** válasza:
68%
Nah akkor meg is van a megoldás! Ha a parod egy önző dög, ahogy te mondod, akkor nem is baj, hogy kidobott most legalább nyugodtanmehetsz a bátyjahoz, össze is johetsz vele, így nem fog ehezni es te sem maradsz egyedül!
2013. jún. 26. 17:52
 23/40 anonim ***** válasza:
61%
Ha önző dög, akkor mi a jó Istennek vagy vele? Kidobta a gönceidet, el lehet takarodni onnan. A bátyját meg ha ennyire sajnálod, akkor gyere össze vele és szidhatjátok a volt párodat, hogy milyen önző...
2013. jún. 26. 17:59
 24/40 anonim ***** válasza:
83%
Csak nekem tűnik úgy,hogy nem csak jószívűségből segítesz a testvérnek?!
2013. jún. 26. 18:03
 25/40 A kérdező kommentje:
A testvére kb 190 cm és alig 60 kg. Az én párom 188 cm és 110 kg. Na akkor kit is kell sajnálnom?
2013. jún. 26. 18:30
 26/40 anonim ***** válasza:
62%

" Na akkor kit is kell sajnálnom?"

Akit akarsz, de én speciel a párodat sajnálom, hogy eddig elviselte ahogy viszonyulsz hozzá. Türelmes ember lehet.

Szerintem mindenki lépjen tovább, hagyjátok békén egymást ti ketten.

2013. jún. 26. 18:36
 27/40 anonim ***** válasza:
0%

a 4-es válaszolónál van a pont. és igazad van, hogy segítettél neki. a (volt) barátod szégyellheti magát, hogy ilyet tett a testvérével. és azért is, amit veled tett.

természetes, hogy ne maradj vele ezek után. nem is értem, miért voltál vele eddig, hiszen hatalmas jellemhibája van.

a többi válaszolót nem értem, de ne törődj velük, egyszerű gondolkodású emberek.

2013. jún. 26. 18:42
 28/40 anonim ***** válasza:
74%
Szépen összemelegedtél a tesóval, de addig az öcsike is jó volt, mi? :D
2013. jún. 26. 18:42
 29/40 A kérdező kommentje:
Nem melegedtem vele össze, csak nagyon sajnálom.
2013. jún. 26. 19:02
 30/40 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem bútorozzál össze a bratyóval, neki is meg neked is megoldódik a gondotok. Neked lesz hova menned, a bratyót lesz ki eltartsa, szabadidőtökben meg szidhatjátok együtt a volt párodat!
2013. jún. 26. 19:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!