Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom szakítani akar az önzetlenségem miatt. Mit tegyek?
Nem az önzetlenséged miatt akar kidobni, hanem mert a háta mögött intézkedsz, és kb. kicselezed őt. Valóban ilyen lenne egy jó párkapcsolat?
Nem tisztem eldönteni, hogy ki az igazi szemétláda, de mindenesetre ha tényleg párod olyan aljas, mint amilyennek leírod, akkor jogosan segítettél a testvérének, viszont nem kéne egy ilyen alakkal járnod. De ha együtt jártok, akkor bizony nem illendő így vagy úgy, de hátbaszúrni őt.
" Na akkor kit is kell sajnálnom?"
Akit akarsz, de én speciel a párodat sajnálom, hogy eddig elviselte ahogy viszonyulsz hozzá. Türelmes ember lehet.
Szerintem mindenki lépjen tovább, hagyjátok békén egymást ti ketten.
a 4-es válaszolónál van a pont. és igazad van, hogy segítettél neki. a (volt) barátod szégyellheti magát, hogy ilyet tett a testvérével. és azért is, amit veled tett.
természetes, hogy ne maradj vele ezek után. nem is értem, miért voltál vele eddig, hiszen hatalmas jellemhibája van.
a többi válaszolót nem értem, de ne törődj velük, egyszerű gondolkodású emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!