Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ki a hibásabb: aki a párja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki a hibásabb: aki a párja levelezésében/facebookjában turkál, vagy akinek rejtegetnivalója van?

Figyelt kérdés
Nem szép dolog, de megnéztem a párom leveleit, és találtam egy-két "èrdekes" dolgot. Most én vagyok a bűnös, hogy az ő privát szférájába betolakodtam. Arról, ami a levelében volt, már szó sem esik. Ti mit gondoltok erről?

2013. jún. 26. 15:45
1 2
 11/13 anonim válasza:
Én teljesen megértelek! Én is néztem a párom facebookját meg email fiókját míg meg nem változtatta a jelszót. Mostmár sajnos nem tudom. És bizony rá kellett jönnöm, hogy mellettem más is van neki. Mikor kerek perec rákérdeztem, hablatyolás h ő már rég mondta költözzünk szét. Ami igaz, de akkor sem lehetett volna tisztelni a közös 7 évünket annyira, hogy megvárja míg elhúzok?És lesz.rom hány pasi háborodik most fel ezen hogy mi az hogy megnéztem az ő privát dolgait. Ha valakinek nincs titkolni valója, akkor nincs baja ezzel. Szóval nyugodtan lehet háborogni, nem érdekel. Minden férfi egyforma, nincs kivétel!
2013. jún. 26. 17:16
 12/13 anonim ***** válasza:

Én akkor kezdtem el nézegetni az exem dolgait mikor úgy éreztem, hogy megcsal.És csodák csodája a hatodik érzék nem hazudott.

Mostani Pároméba sose nézek bele de néha eljátszadozom a gondolattal.

2013. jún. 26. 17:38
 13/13 anonim válasza:

Nekem is megnézte anno az egyik exem a beszélgetéseimet facebookon. Eszméletlen módon kiakadtam. Semmi rejtegetni valóm nem volt, egyszerűen csak féltékeny volt egy másik srácra, akivel néha beszélgettem. Aztán volt is balhé belőle, mivel teljesen félreértett egy beszélgetést pont azzal a sráccal (holott más lányról beszéltünk, az exem meg azt hitte, hogy rám mozdult) Így derült ki az egész.

Én azt mondom, hogy hibás vagy amiért nem tartottad tiszteletben a beszélgetéseit (hiszen akik neki írtak, előfordulhatott volna, hogy valami nagyon bizalmasat mondanak el neki) viszont, attól függ, mit találtál. Mert ha az az 1-2 "érdekes" dolog, félreérthetetlenül azt bizonyítja, hogy másokra kacsintgat, vagy olyan dolgokat ír...szóval biztos érted, akkor ő a hibás(abb).

2013. jún. 26. 17:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!