Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki a hibásabb: aki a párja levelezésében/facebookjában turkál, vagy akinek rejtegetnivalója van?
Én akkor kezdtem el nézegetni az exem dolgait mikor úgy éreztem, hogy megcsal.És csodák csodája a hatodik érzék nem hazudott.
Mostani Pároméba sose nézek bele de néha eljátszadozom a gondolattal.
Nekem is megnézte anno az egyik exem a beszélgetéseimet facebookon. Eszméletlen módon kiakadtam. Semmi rejtegetni valóm nem volt, egyszerűen csak féltékeny volt egy másik srácra, akivel néha beszélgettem. Aztán volt is balhé belőle, mivel teljesen félreértett egy beszélgetést pont azzal a sráccal (holott más lányról beszéltünk, az exem meg azt hitte, hogy rám mozdult) Így derült ki az egész.
Én azt mondom, hogy hibás vagy amiért nem tartottad tiszteletben a beszélgetéseit (hiszen akik neki írtak, előfordulhatott volna, hogy valami nagyon bizalmasat mondanak el neki) viszont, attól függ, mit találtál. Mert ha az az 1-2 "érdekes" dolog, félreérthetetlenül azt bizonyítja, hogy másokra kacsintgat, vagy olyan dolgokat ír...szóval biztos érted, akkor ő a hibás(abb).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!