Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ki a hibásabb: aki a párja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki a hibásabb: aki a párja levelezésében/facebookjában turkál, vagy akinek rejtegetnivalója van?

Figyelt kérdés
Nem szép dolog, de megnéztem a párom leveleit, és találtam egy-két "èrdekes" dolgot. Most én vagyok a bűnös, hogy az ő privát szférájába betolakodtam. Arról, ami a levelében volt, már szó sem esik. Ti mit gondoltok erről?

2013. jún. 26. 15:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
A levéltitok megsértése büntetőjogi tényállás, valaminek a "rejtegetése" nem.
2013. jún. 26. 15:47
 2/13 anonim ***** válasza:
70%

Mindkettő hibás.

Viszont akinek rejtegetni valója van az sokkal jobban hibás.

Aki turkál a levelezéseiben az csak féltékeny.

2013. jún. 26. 15:47
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát a CIA szerint belenézni mások leveleibe nem bűntett, de ha elmondod annak akiét nézik az már az! :d

És igen, nem kéne a mások privát szférájába belenézni.

2013. jún. 26. 15:52
 4/13 anonim ***** válasza:
Mit vártál? Legjobb védekezés a támadás!
2013. jún. 26. 16:04
 5/13 anonim ***** válasza:
Mindkettő. Én akkor is ki lennék akadva, ha nincs rejtegetnivalóm.
2013. jún. 26. 16:12
 6/13 anonim ***** válasza:

hibás vagy,és valószínűleg nem ok nélkül találtál "érdekes" dolgokat a levelezésében

amúgy nem tudom hogy mit gondoltál,nekem is voltak félelmeim de akkor sem néztem meg a párom levelezését amikor ott volt előttem bekapcsolva ő meg kiment a boltba(bár később mondta hogy beleolvashatok ha akarok)

2013. jún. 26. 16:13
 7/13 anonim válasza:

Mind kettőtök hibás.:)

Szerintem beszéljétek meg ezt az egészet ha tényleg olyan komoly dolgok voltak azokban a levelekben.

Viszont a kapcsolat alapja a bizalom!

Én soha az életbe nem adom meg MÉG barátnőmnek sem a jelszavamat semmimhez. Nem azér mer titkolni valóm van, meg megcsalom meg ilyenek, mer eszemben sincs.. de akkor is..

Bízzon kicsit bennem.

Ezt már mindig az elején megbeszéllem a partneremmel, ha nem tetszik neki akkor viszont látásra..

Egyszerűen utállom ha kutatnak utánnam és nem bízak bennem.

2013. jún. 26. 16:23
 8/13 anonim ***** válasza:
akkor kezdjük úgy, hogy az embernek lesz megérzése, ezért teszi amit Te is, ennyi N
2013. jún. 26. 16:24
 9/13 A kérdező kommentje:
Persze, hogy hibás vagyok. De szerintetek van az az ok, vagy az a gyanú, amely indokot adhat egy ilyen lépésre? (Nem volt semmilyen jelszótörés vagy más törvénytelen cselekedet.)
2013. jún. 26. 16:24
 10/13 A kérdező kommentje:
A helyzetben az a faramuci, hogy most már senki nem bízik a másikban: ő azért nem, mert nem tartottam tiszteletben a privát szféráját, én pedig azért nem, amit olvastam. :(
2013. jún. 26. 16:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!