Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki a hibásabb: aki a párja levelezésében/facebookjában turkál, vagy akinek rejtegetnivalója van?
Mindkettő hibás.
Viszont akinek rejtegetni valója van az sokkal jobban hibás.
Aki turkál a levelezéseiben az csak féltékeny.
Hát a CIA szerint belenézni mások leveleibe nem bűntett, de ha elmondod annak akiét nézik az már az! :d
És igen, nem kéne a mások privát szférájába belenézni.
hibás vagy,és valószínűleg nem ok nélkül találtál "érdekes" dolgokat a levelezésében
amúgy nem tudom hogy mit gondoltál,nekem is voltak félelmeim de akkor sem néztem meg a párom levelezését amikor ott volt előttem bekapcsolva ő meg kiment a boltba(bár később mondta hogy beleolvashatok ha akarok)
Mind kettőtök hibás.:)
Szerintem beszéljétek meg ezt az egészet ha tényleg olyan komoly dolgok voltak azokban a levelekben.
Viszont a kapcsolat alapja a bizalom!
Én soha az életbe nem adom meg MÉG barátnőmnek sem a jelszavamat semmimhez. Nem azér mer titkolni valóm van, meg megcsalom meg ilyenek, mer eszemben sincs.. de akkor is..
Bízzon kicsit bennem.
Ezt már mindig az elején megbeszéllem a partneremmel, ha nem tetszik neki akkor viszont látásra..
Egyszerűen utállom ha kutatnak utánnam és nem bízak bennem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!