Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratnom miert nem mondja ki, hogy Szeretlek?
Figyelt kérdés
Szoval en erzem rajta, ha mar csak egy napig nem csorgok ra akkor mar nagyon aggodik, meg latom a szemeben, nagyon nagyon kotodik hozzam, megse mondja ki, hogy SZERETLEK, miert lehet ez, csak var egy olyan alkalomra ( gondolok en most az elso szex utanra vagy a 18 adik szulinapjara) vajon ilyesmi alkalomra varna vele, vagy esetleg csak en vagyok hul-ye ?2008. jún. 23. 10:01
11/13 A kérdező kommentje:
Szerintem is, es nem akarom surgetni!!! Es mindig mindig kihangsulyozom, hogy en mas vagyok, es, hogy bennem megbizthat !
2008. jún. 23. 23:34
12/13 anonim válasza:
Mindneki máshogy mutassa ki az érzelmeit!Mond neki töbször hogy szereted!És egy pillanatba kérdezd meg hogy :És te szeretsz engem?Ez beszokott jönni.És nem szégyen ha megkérdezed!Énis megszoktam pedig tudom bogy igen
13/13 anonim válasza:
Nalunk is volt ien problema a baratnommel , csak en vartam turelmesen , s mindig o is azt mondta h var arra a pillanatra amikor majd o is ugy erzi s 1x elmondtam neki h latszik rajta , a szemen , a nezesen , s a viselkedesen is , s mindent amit tesz , eszrevevodik rajta h szerelmes belem. S egy ideig nem mondta ki s azt mondta h ha ugyis tudom akor mer kerdem , viszont 1x Valentinnap leirta egy vers formajaban.Majd lassan mondogatta o is. Amikor nagyon jol erzi magat veled kettesben , s ha ugy erzi h szeret , s ha latod rajta , akkor majd mondjad neki h szereted , majd ha semit nem mond rea , csokold meg majd mondd ujra neki , s ha aztan sem valaszol kerdezd meg tole h " es te ?? " Szurkolok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!