Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A baratnom miert nem mondja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A baratnom miert nem mondja ki, hogy Szeretlek?

Figyelt kérdés
Szoval en erzem rajta, ha mar csak egy napig nem csorgok ra akkor mar nagyon aggodik, meg latom a szemeben, nagyon nagyon kotodik hozzam, megse mondja ki, hogy SZERETLEK, miert lehet ez, csak var egy olyan alkalomra ( gondolok en most az elso szex utanra vagy a 18 adik szulinapjara) vajon ilyesmi alkalomra varna vele, vagy esetleg csak en vagyok hul-ye ?
2008. jún. 23. 10:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
nagyon sokminden befolyásolhatja ezt. Pl. hogy mióta vagytok együtt, vagy hogy az előző barátja rosszul bánt vele. Ha így gondolod, hogy szeret, érzed is, akkor felesleges ilyen nagy problémát csinálni belőle hogy nem mondja ki neked.
2008. jún. 23. 10:08
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Mit válaszol arra amikor te mondod neki hogy szeretlek ?
2008. jún. 23. 10:16
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez furcsa mindenesetre. Mióta vagytok együtt? Az elején még nem olyna könnyen mondja az ember.

Viszont volt már nekem olyan, aki szinte sose mondta aztán egy idő után ki is dobott :((((((((((((((((((((

2008. jún. 23. 10:22
 4/13 A kérdező kommentje:
Mi 2 honapja vagyunk egyutt, es nem hinnem, hogy ki akarna dobni, MINDENT elmond nekem, es jo bokol, azt mondta, hogy: NEKI MINDENBOL A LEGJOBB KELL ! visszakerdeztem, h pasibol is ? es azt mondta, hogy persze. En erzem rajta, hogy szeet, de nem mondja ki, ezert en se szoktam neki mondani, csak nagyon nagyon ritkan kinden 1 honapban 1x. Egyszer megkerdeztem tolle, h mmiert nem mondja, azt mondta, hogy csak akkor fogja, ha tenyleg ugy erzi. az elozo pasijai jol kibasztak vele. PEDIG SZERET? EN TUDOM !!!!! Csak ugy idegesit, h nem mondja ki, mit kene tegyek ??
2008. jún. 23. 10:27
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha te is csak nagyon ritkán mondod akkor szerintem ne várd hogy te sem azt hogy annyiszor mondja neked.

Viszont meghitt pillanatokban, amikor tényleg minden tökéletes nektek nyugodtan mondhatod és akkor biztos vagyok benne hogy én is szeretlek tégeddel fog válaszolni.

2008. jún. 23. 10:30
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
eleinte mindenféleképpen neked kéne mondani:) egy olyan pillanatban amikor csak egymásra figyeltek:)
2008. jún. 23. 10:33
 7/13 A kérdező kommentje:
De eddig egyszer sem mondta, na de majd kiprobalom, ugyis mar a pettingelesnel vagyunk, szoval egy kis nyulkapiszka utan mar mondhatom :D
2008. jún. 23. 10:34
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Petting közben inkább ne.

Tipp, amikor jobb lehet:

- pl összebujtok valami miatt (mondjuk nem láttátok egymást pár napja, akár petting után is amikor mindketten már aludnátok és az álom határán vagytok )

- tesz valami aranyos érted, stb :)

2008. jún. 23. 11:26
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
hát ha a volt barátja kibaszott vele, akkor érthető hogy még fél... inkább értsd meg, semhogy sürgetsd őt!!
2008. jún. 23. 12:33
 10/13 anonim ***** válasza:

Szerintem is fel .En is szerelmes voltam 2 evig valakibe ,aki mindig csak jatszadozott velem,aztan nagy nehezen sikerult elfeledni

Most ujra szerelmes vagyok ,de nem mondtam es nem is fogom a baratomnak ,mert felek ,hogy o is kihasznalja .

szerintem a baratnod is hasonlo helyzetben van

2008. jún. 23. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!