Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratnom miert nem mondja ki, hogy Szeretlek?
Ez furcsa mindenesetre. Mióta vagytok együtt? Az elején még nem olyna könnyen mondja az ember.
Viszont volt már nekem olyan, aki szinte sose mondta aztán egy idő után ki is dobott :((((((((((((((((((((
Ha te is csak nagyon ritkán mondod akkor szerintem ne várd hogy te sem azt hogy annyiszor mondja neked.
Viszont meghitt pillanatokban, amikor tényleg minden tökéletes nektek nyugodtan mondhatod és akkor biztos vagyok benne hogy én is szeretlek tégeddel fog válaszolni.
Petting közben inkább ne.
Tipp, amikor jobb lehet:
- pl összebujtok valami miatt (mondjuk nem láttátok egymást pár napja, akár petting után is amikor mindketten már aludnátok és az álom határán vagytok )
- tesz valami aranyos érted, stb :)
Szerintem is fel .En is szerelmes voltam 2 evig valakibe ,aki mindig csak jatszadozott velem,aztan nagy nehezen sikerult elfeledni
Most ujra szerelmes vagyok ,de nem mondtam es nem is fogom a baratomnak ,mert felek ,hogy o is kihasznalja .
szerintem a baratnod is hasonlo helyzetben van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!