Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én nem is tudom, de úgy tűnik néha igazán rémisztő tud lenni, ha valakin látszik, hogy hosszútávra tervez?
Az az igazság ,hogy az lenne a jó talán ,ha az nem is lenne olyan fontos ,vagy nem lenne téma .
Én olyan helyzetben voltam , ahol egyrész azért is voltam elutasítva ,mert látszott rajtam,hogy nekem ez így jó is lenne és nem érdekel más , én kitartok az az egy mellett .De nem kellettem
Most meg olyan férfival vagyok aki nem akarja kimondani,de tudom róla,hogy minden nővel hosszútávra tervez , neki jó úgy ahogy van . Én mondtam ,hogy számomra ez nagy dolog ,hogy az elköteleződés az amit elvár tőlem . Sajnos nekem minden illúzióm megdőlt , és átgázoltam sok elvemen és be kellett látnom ,hogy nem úgy mennek a dolgok ahogy én goldolnám ,hogy korrekt lenne meg elfogadható . És nem érzem azt ,hogy meg tudom magamnak engedni ,hogy annyira beleéljem magam mégegyszer valami komoly hosszútávra tervezett dologba. Eléggé szét vagyokm esve ,magam sem tudom mit akarok , vagyis tudom ,de mint már mondtam egy dolog a vágyálom és más a valóság . Jelenleg mindketten gyötrődünk ,csak egyikünk sem akarja kimondani ,én nem vagyok elég erős és határozott hogy szakítsak és magam maradjak , ő pedig akárhányszor mondtam ,hogy nem jó ez így ,hogy nincs értelme és haggyuk végül mindíg úgy alakítja, hogy ne legyen vége . Én nem akarol gyötörni ,de sokat vár el tőlem és mikor látja ,hogy nekem az sok ,meg hogy nem szeretném akkor csalódik ,megbántódik és hidegen viselkedik .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!