Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terveznél vele hosszútávra?
4 hónapos kapcsolat. A barátomnak vagy egy 20 milliós devizahitele, aminek a törlesztése háromszorosa annak, amennyi volt. Emiatt folyamatos anyagi gondjai vannak. És mivel csak ezen agyal, a szexuális életünk a nullával egyenlő. Ebben a négy hónapban összesen egyszer jött össze úgy-ahogy egy aktus. Nem élünk együtt, nem is aludtunk még együtt, úgyhogy nem tudom van-e egyáltalán reggeli merevedése. Nem tudom, hogy lesz-e ebben valaha is változás. Még 17 év van vissza a hitelből. Az biztos, hogy én nem tudom helyette kifizetni a hitelt, és az is biztos, hogy nem fog olyan állást találni, ahol annyi lenne a fizetése, hogy a törlesztőrészlet mellett még maradjon pénze. Középfokú végzettsége van, nyelvtudása nincs.
Tudom a szex nem létszükséglet, de nem hiszem, hogy éveken, vagy évtizedeken keresztül tudnám nélkülözni. Én 34/N ő 36/F.
Ha nem megy a szex, nem fog menni semmi.
Szerintem lépjetek túl egymáson. Mindkettőtöknek jobb lesz.
Megértem, hogy nem áll fel neki ezek után amúgy, bár azt nem, hogy minek vett fel ennyit...
Adjon időt? 17 évet?
Mire vett fel ennyi pénzt?
Na igen, mennyi időt, mert mint írtam rövid időn belül nem lesz változás.
Hogy mire vette fel? Bármi áron saját családi házat akart venni. Az most megvan, csak fenntartani is alig tudja a hitel mellett. Ha pedig eladná, nem jönne vissza belőle a fennmaradó hitel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!