Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Terveznél vele hosszútávra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terveznél vele hosszútávra?

Figyelt kérdés

4 hónapos kapcsolat. A barátomnak vagy egy 20 milliós devizahitele, aminek a törlesztése háromszorosa annak, amennyi volt. Emiatt folyamatos anyagi gondjai vannak. És mivel csak ezen agyal, a szexuális életünk a nullával egyenlő. Ebben a négy hónapban összesen egyszer jött össze úgy-ahogy egy aktus. Nem élünk együtt, nem is aludtunk még együtt, úgyhogy nem tudom van-e egyáltalán reggeli merevedése. Nem tudom, hogy lesz-e ebben valaha is változás. Még 17 év van vissza a hitelből. Az biztos, hogy én nem tudom helyette kifizetni a hitelt, és az is biztos, hogy nem fog olyan állást találni, ahol annyi lenne a fizetése, hogy a törlesztőrészlet mellett még maradjon pénze. Középfokú végzettsége van, nyelvtudása nincs.

Tudom a szex nem létszükséglet, de nem hiszem, hogy éveken, vagy évtizedeken keresztül tudnám nélkülözni. Én 34/N ő 36/F.

2013. máj. 31. 13:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Itt az a gond, hogy annyira görcsöl ezen a problémán, hogy nem tudja elengedni magát. Rengeteg embernek van anyagi gondok mellett is normális szexuális élete - meg úgy egyáltalán élete. Ha valaki túlzottan rágörcsöl a problémáira, és nem tud tőle szabadulni semmilyen szinten, az régen rossz!
2013. máj. 31. 15:33
 12/12 A kérdező kommentje:
Jól látod. Szinte olyan, mintha nem is látna mást. Mintha előtte lebegne az összeg és az eltakar minden mást. Teljesen be van görcsölve.
2013. máj. 31. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!