Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nem bííroom.
Figyelt kérdés
A barátommal nagyon keveset tudunk találkozni.. hetente max 2 alkalom.. féléve vagyunk lassan együtt,és néha annyira nehéz.. megszoktam már de van amikor nagyon nem bírom és szükségem lenne rá.. :( Ideje azért nincs,mert a suli miatt,eleve du. ér haza,aztán nagyon sokat kell segíteni apujának otthon,plusz még tanul is.. de amint van szabadidő jön persze.. csak azt se lenne rossz,ha mondjuk néha megeresztene egy sms-t vagy felhívna,hogy na helószia hogy vagy? tegnap 5 hónaposok voltunk,és ezt gondolom a többség együtt "ünnepli". mi konkrétan nem hogy nem ünnepeltünk,beszélni se beszéltünk tegnap..:( nem arról van szó,hogy nem szeret,csak nem tudja kimutatni..nekem pedig szükségem lenne rá..:(
Mit tegyek??
2009. okt. 13. 20:52
1/8 anonim 

válasza:

Miért nem mész te hozzá át? Segítenél te is az apukájának vagy én pl. szoktam nála tanulni, hangosan mondom fel neki a tananyagot és akkor is együtt vagyunk.
2/8 anonim 

válasza:

Nem az ő hibája ha nem tudja kimutatni. Tapasztalat, hiszen én is ilyen vagyok. Még szüleim felé se nagyon, pedig imádom mindkettőt Istenbizony... Mondjuk én smst mindig írtam. Sőt még lehet többet is mert úgy sokkal könnyebb kifejezni érzéseinket mint szemtől szembe. Nem akarok rádilyeszteni, de szerintem ott nincs minden rendben:(
3/8 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nincs semmi baj tényleg.. ha együtt vagyunk minden oké tényleg. csak ha külön.. régebben persze hívott amúgy meg néha sms is volt.. mostmár ritkult meg..
2009. okt. 13. 21:03
4/8 anonim 

válasza:

Lehet érzéketlen tuskó vagyok de -már bocs- 5 hónap az nem idő...Ennyi erővel megünnepelhetnétek azt is amikor 232 napja vagytok együtt...
5/8 A kérdező kommentje:
szerinted miért raktam idézőjelbe az 5 hónapot?? nem azon van a hangsúly,hanem hogy egyáltalán nem is keresett...
2009. okt. 13. 21:20
6/8 anonim válasza:
mi 2 éve vagyunk együtt a barátommal és másfél órára lakunk egymástól. az első évben még hétközben is taliztunk aztán péntek,szombat,vasánap együtt, de mostanra már csak hétvégente talizunk (péntektől).nekem is nagyon rossz de kibírható és gondolj arra utána mennyivel jobb újra látni. mi minden nap beszélünk amúgy msnen,néha telón is és néha smst is írunk amíg suliban vagyunk. szóval megértelek h az zavar h van olyan nap mikor nem beszéltek! én a helyedben ezt megpróbálnám megbeszélni vele,h teljesíteni tudja e ezt az igényed. ha nem, akkor gondolkozz el h ő e az igazi. mert egy kapcsolatban kompromisszumok vannak és ha ezeket nem tudjátok megbeszélni akkor nincs jövője a kapcsolatnak. az én barátom(18) mikor egy hónaposak lettünk letette értem a cigit mert megjegyeztem egyszer h nem nagyon szeretem.szóval nem kértem meg mégis lerakta:) szóval ha tényleg nagyon szeret akkor igazán meg tudja tenni érted, h ír napi 1 smst, amiben érdeklődik mi van veled.
7/8 anonim válasza:
jah és én 17 vagyok (előző válaszoló)
8/8 A kérdező kommentje:
nagyonszépen köszönöm:)
2009. okt. 14. 21:52
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!