Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeintetek ha tudom, hogy a barátom régebben megütötte egyszer a volt barátnőjét akkor nekem is félnem kellene? 22/L
Attól még, hogy hisztizik egy csaj, nem kell ököllel ütni!
Szerintem jobb, ha otthagyod! Vagy mindig attól akarsz félni, hogy mit mondhatsz neki, amivel nem fogod felbosszantani?
Csibe,egy pofont ki lehet harcolni,de egy öklöst nem.Az ilyet legszívesebben megverném.Mert férfival nem annyira bátor,mint nővel.
HA van egy kis eszed,akkor egy ilyenbe bele se kezdesz,nem hogy hagyod,hogy téges is megverjen egy veszekedés alatt.
Én sukat veszekedtem a volt barátnőmmel,de 4 év alatt egyszer se ütöttem meg,még akkor se,amikor megérdemelte volna.
Utálatos egy pasi az ilyen...
Gondold meg jól,de ilyennel nem szabad lenni.
Akkor mit lehet csinálni ha neked esik, tökönrúg meg ilyenek? Ja már tudom :D
Szétütni valami olyat ami neki fontos :D Mondjuk ha nagy tányérgyűjtő akkor lezúzni párat a ritkábbakból... Ha posztergyűjtő akkro véletlenül felgyújtani a gyűjteményt, ha meg cipőmániás akkor berobbantani a szekrényét.
Tisztázd vele nagyon egyértelműen, hogy mit gondolsz erről és hogy egy ilyen után nem látna többet.
Ha csak egyszer fordult elő, remélhetőleg nem ismétlődik meg.
"De fiúk! Azért gondolkodjatok már...egy pofon amit egy nő ad nyilván nem olyan nagy mintha ököllel ütnének :/"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!