Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ebben az esetben?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel - ha még az - 5 hónapja vagyok együtt.Minden nagyon jó ment elképesztően beleszerettem és ő is belém.Szeretek vele mindent csinálni jó vele együtt lenni és tudom kevés ideje járunk de már elképesztően szeretem.

Azonban a hetekben valami megváltozott nála.Alig beszélt velem akkor is ilyen sablonosan semmi kedvel mintha nem is érdekelném.Alig akar velem találkozni és ha nem keresném szerintem nem is foglalkozna velem.

Rákérdeztem a napokban mondtam beszéljük meg mert hiányzik.Azt mondta történt vele valami de nem akarja elmondani, senkinek nem akarja elmondani de emiatt most nagyon lehangolt.Egy kicsit kiakadtam hogy nekem se akarja elmondani és volt köztünk egy kisebb vita.

Később bocsánatot kértem tőle emiatt elmondtam neki hogy ez nekem nagyon rosszul esik és hogy hiányzik.Ő is bocsánatot kért és ő is mondta hogy hiányzom nem.

Azóta eltelt kb. 1 hét és semmi nem változott alig ha váltottunk 1-2 szót interneten azóta.Mit csináljak?Le akar rázni vagy tényleg valami nagy baj történt és legyek türelmes, megértő és hagyjam amíg nem keres ?

2013. jún. 25. 10:17
 1/7 anonim ***** válasza:
félrekúrt!
2013. jún. 25. 10:20
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy ez állna fenn de köszönöm az értelmes megnyilvánulást.
2013. jún. 25. 10:22
 3/7 anonim ***** válasza:
Márpedig nagyon is megvan rá az esély hogy megcsalt, sok lánynál volt ilyen , akkor ha megcsalta a párját...senkivel sem beszél erről ésatöbbi...
2013. jún. 25. 10:23
 4/7 anonim ***** válasza:
Egy fülig szerelmes nő nem éppen így viselkedik, ne is haragudj ...!
2013. jún. 25. 10:24
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem, hiszem hogy megcsalna hisz még szűz :) De egyből feltételezzük a legalattvalóbb dolgot.Megbízok benne maximálisan úgyhogy várom a "megcsalt" hozzászólásokon kívül a többi tanácsot.
2013. jún. 25. 10:25
 6/7 A kérdező kommentje:
Persze nem.De sokat bántják suliban.Lehet utolsó napokban történt valami is attól ilyen?Szerintem van valami baj tényleg érzem rajta, engem az bánt hogy nem akarja elmondani.Eddig tényleg minden teljesen rendben volt.Szép volt és gyönyörű.Valaminek csak történnie kellett hogy most ilyen.Csak nem tudom mit kezdjek hogy jobb legyen.Miért nem szakít ha szakítani akarna ?
2013. jún. 25. 10:27
 7/7 anonim ***** válasza:

Tényleg nem kell egyből a megcsalással előállni. Én 9 hónapja vagyok együtt a barátnőmmel, a mi kapcsolatunkban is volt már hasonló, mert egy lánynál amikor már sok gond van és erre még rájön egy kis apróság, már az is elég ahhoz hogy egy kicsit elbújjon a világ elől. Nálunk ez a keveset látom, olyankor is szomorú, nem nagyon tudunk semmit együtt csinálni, stb, ez 2 hétig tartott. Időt kell adni ilyenkor és teret. Előbb vagy utóbb úgy is kiderül hogy mi a baj forrása.

18/F

2013. jún. 25. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!