Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha veszek be fogamzásgátlót...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha veszek be fogamzásgátlót akkor kell használnunk gumit?

Figyelt kérdés
lehet hülyeséget beszélek de valahol olvastam , szóval ha veszek be fogamzásgátlót vagy olyan tablettát akkor kell gumi vagy nem? (még nem használtam fogamzásgátlót) milyen gyakran kell bevenni vagy az esemény elött mennyi idővel vagy hogy van ez?

2013. jún. 24. 23:47
1 2
 11/14 kolosszus22 ***** válasza:
Előző! Azért a paranoiának is van egy határa. Ennyi erővel gyereket se csinálj soha az életben, mert akkor a aids-es is lehetsz vele együtt. Azért marha minimális az esélye egy több komoly éves kapcsolatban a betegségnek és új kapcsolatot sem kell rögtön kezdeni. Nem azt mondom, hogy az elején nem jó a gumi, de azért ennyire ne legyünk már hipochonderek.
2013. jún. 25. 11:34
 12/14 kolosszus22 ***** válasza:
Kedves 10-es, kérlek a mondataidat kezd nagybetűvel (általános iskolában tanítják), mert nagyon kiábrándító az írásod, pláne h ilyen okosnak gondolod magad! ;)
2013. jún. 25. 11:38
 13/14 anonim ***** válasza:

Ha szerinted csak az erkölcstelen emberek körében terjednek a betegségek, akkor középkori a gondolkodásod.

persze te azt csinálsz, amit akarsz, kockáztass, ha gondolod. csak rossz tanácsot ne adjál másoknak.

2013. jún. 25. 11:51
 14/14 kolosszus22 ***** válasza:
Erkölcstelen és sűrűn partnert váltó(még ha "komoly" kapcsolatokat váltó) ember nem ugyanaz.Mellesleg nem rémlik, hogy erről bármilyen tanácsot adtam volna, csak a tényt, hogy egy komoly kapcsolaton belül (és én ez alatt éveket értek, nem hónapokat) kevés az esélye és ez így is van, nem lehetetlen, de nagyon extrém eset. Nem kell akárkivel összeállni, ennyi.
2013. jún. 25. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!