Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki kell egy olyan férfinak, aki bárkit megkaphat?
Eszméletlenül helyes és dúsgazdag, mindenki imádja.
Olyan lány kell neki, akit nehezen kaphat meg? Vagy aki mellett bármit megtehet? Olyan, aki féltékennyé tudja tenni, mert független? Vagy aki olyan, mint ő?
Most már biztos, hogy tetszem neki, de nem merek vele kapcsolatot keresni.
Minden lány fut utána, ráírnak, felajánlják magukat, tényleg annyira népszerű, hogy egy képén átlagosan 1000 lájk van.
A barátaim féltenek tőle, hogy összetöri a szívem mivel még sosem voltam szerelmes ő viszont igazi szívtörő. Félek tőle de izgat is milyen lehet vele lenni.
Nem akarom, hogy megszóljanak utána, hogy na ezt is megkapta (még ha nem fekszem le vele akkor sem tudhatom, az emberek pletykásak), de ha belém szeret és én is belé, nem akarom, hogy mások miatt menjen tönkre a kapcsolatunk.
Úgy érzem figyel rám és kedves velem, de nagyon különbözünk. Én kitűnő vagyok, könyvtár és múzeum mániás ő pedig szinte mindenből kettes.
Túl szép, hogy igaz legyen, nincs esélyem a szerelemre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!