Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai világban már csak úgy lehet egy férfinak barátnője, ha minél korábban veszíti el a szüzességét?
Figyelt kérdés
2013. jún. 14. 12:25
1/34 anonim válasza:
Persze.
Az a legelőnyösebb, hogy ha már nem szűzen születsz.
2/34 anonim válasza:
Persze, csaaaak úgy..... Semmi más lehetőség nincs. -.- Annyira ostobák vagytok.
3/34 A kérdező kommentje:
Itt egyfolytába kapják az oltást a kései, 25-30 éves szüzek, hogy nekik már csak a prostituált maradt, és elrontottak mindent. Valami igazságalapja csak van ennek, nem?
2013. jún. 14. 12:28
4/34 anonim válasza:
Nem hinném, nekem 13 évesen volt az első kapcsolatom még is szűz voltam még.. Szóval elég hülyeség amit kérdezel
5/34 anonim válasza:
Szerintem mi nem a 25-30 évesekre gondolunk. Nyilván ott már szokott lenni ez-az mert.... evidens hogy mikor az emberek felnőttkorba lépnek, akkortájt már érdemes "szexualizálódni".... Nem azért, mert akkor lenéznek, hanem ez a "természetes"....
6/34 anonim válasza:
Honnan vetted ezt a baromságot?? SEMMI ÖSSZEFÜGGÉS!!
Csak akinek nincs nője az nyilván még 28 évesen is szűz. Akik meg korán el tudják veszteni mert van akivel azoknak nincs gondjuk a csajozással.
7/34 anonim válasza:
25-30? Mi más maradt mint a prosti? Komolyan, volt 25-30 éve, mégsem bírt levenni a lábáról egyetlen nőt sem. Ez max olyannal történik meg, aki nem is akart. Vagy egyszerűen annyira gyökér, hogy az már fájdalmas.
8/34 anonim válasza:
Kapják az oltást? Én inkább azt látom, hogy egymást "biztatja", vagyis inkább riogatja a sok idióta aki kb retteg a nőktől.
Nekem pl nagyon nem vonzó, ha egy srác már 13-14 évesen összefeküdt valami csajjal. Én örültem hogy a barátom 18 évesen mikor összejöttünk, még nem volt senkivel.
9/34 A kérdező kommentje:
Én mégis mi a fenét tegyek, hogy 25 évesem legyen végre valakim? Legyek gazdag, és a pénzem 80%át szórjam el prostikra?
2013. jún. 14. 12:54
10/34 anonim válasza:
-.- Tudod, mindannyian akiknek 1-2-3.... kapcsolata volt 25 éves koráig, egyszerűen érthetetlennek tartjuk hogy mi az az ordenáré probléma ami miatt neked nem jön össze. MI? És ezt, csak te tudhatod, vágod? Ezek után azt kell megszüntetni, aztán csajozni, 25 évesen, kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!