Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A mai világban már csak úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai világban már csak úgy lehet egy férfinak barátnője, ha minél korábban veszíti el a szüzességét?

Figyelt kérdés
2013. jún. 14. 12:25
1 2 3 4
 21/34 LeftBehind ***** válasza:
Ja,most nézem - "variációja"
2013. jún. 14. 23:07
 22/34 anonim ***** válasza:
Ja drágáim, de akkor ezekre fogjátok a szüzességet... és változtassatok, vagy kuss legyen.... nincs nagyon miről beszélni.
2013. jún. 15. 00:11
 23/34 LeftBehind ***** válasza:
Esküszöm,az itteni "embereknek" külön tanítják a jóindulatot....
2013. jún. 15. 00:33
 24/34 anonim ***** válasza:

Az itteni emberek jelentős része intoleráns, olyan problémákat ami neki soha nem is volt felfogni képtelen barom.

Egyébként Leftbehind megadta a tökéletes választ, ettől függetlenül megfelelő EQ nélkül szinte lehetetlen megérteni. Akinek soha nem volt ilyen problémája, nyíltan beszélhetett a problémájáról a családnak vagy lánytestvéreinek, annak gyerekjáték a kapcsolatépítés a másik nemmel. Aki nem kap pozitív visszajelzést, és kudarcot kudarc hátán él meg, annak baromi nehéz.

Ha az életben valami valakinek nem sikerül, pl. nem tudod megoldani a matekházit, akkor megkérsz valakit, elmegyarázza, megérted hogy kell és az segít. A párkapcsolat az nem ilyen, az ember csakis magára számíthat, senki nem segíthet benne, és akinek pont ez a problémája, az nagyon nagyon hátrányos helyzetben van.

De teljesen értelmetlen dolog erről győzködni azt akinek a csajozás a világ legtermészetesebb dolga, és meg sem próbálja megérteni a kérdezőt, és az empátia csírájában sem található meg benne e tekintetben.

Sajnáljuk, akinek eltör a lába, meghal egy családtagja, megtámadnak és összeverik, megbukik a vizsgán, beteg lesz vagy akármi. De akinek már pszihés gondot okoz, hogy párkapcsolatot találjon, az már nem is erről a bolygóról való, nem is ember, dögöljön meg! Igazam van?

2013. jún. 15. 08:35
 25/34 anonim ***** válasza:

Nem, nincs igazad! Senki sem gondolja így.

Egyszerűen hiába értjük meg, hogy nektek baromira nehéz, akkor sem tudunk mást mondani, mint hogy emberek, csinálni kell, változni kell! Nehéz, nehéz, persze...De basszus mi mást tehetnétek, ha barátnőre vágytok? Hm? Mit kellene mondanunk?? Megértelek. És? Ettől nem leszel előrébb! Csak ha felismered a benned rejlő akadályokat és eltávolítod őket!

Tudjátok, az a baj, hogy csak addig juttok el a gondolatmenetben, hogy nektek minden nehezebb a különböző körülmények miatt, és ezt leírjátok. Mi ezt tudjuk, de ettől nektek nem lesz jobb, más.... Ezért mi nem azt fogjuk írogatni hogy óó megértelek... hanem változtass, mert attól lenne jobb neked....

2013. jún. 15. 11:14
 26/34 LeftBehind ***** válasza:
48%

Nem az a baj,amit mondtok,hanem ahogyan mondjátok!

"változtassatok, vagy kuss legyen"

"Hihetetlen mennyire primitív, szexmániás, perverz állatok vagytok!"

"Ugyanis te se vagy férfi, csak egy roh.adt nagy fa.sz."

És mindezt úgy,hogy soha nem láttál egyikünket sem,soha nem beszéltél egyikünkel sem,nem látod hogyan viselkedünk a mindennapokban. Hát én kérek elnézést!

Adva van egy béna ember aki segítséget kér,ti odamentek hozzá és belerúgtok,mert azt hiszitek a dühtől majd feláll...de nem fog! Vagy ha meg is próbálja,csak még jobban tönkreteszi magát!

Ha annyira zavarnak ezek a kérdések,akkor minek olvasod el? Miért veszed a fáradtságot,hogy válaszolj rájuk úgy hogy tudod,azzal semmit nem változtatsz? Ha tényleg segíteni akarsz akkor max annyit írj le,hogy te mit tennél a kérdező helyében és most nem arra gondolok,hogy "szereznék tököt" vagy "összeszedném magam" esetleg "nem lennék ilyen szerencsétlen",mert ezekkel már tele a padlás!

Azért van itt ennyi kérdés,mert minden második balf@sz idejön és úgy dönt,hogy ő most kurv@ okos lesz,aztán vagy nem mond semmi értelmeset vagy vérig sért mindenkit!

Na,a napi regényem is megvan írva.....

2013. jún. 15. 11:36
 27/34 anonim ***** válasza:

És azt senki nem fogja fel, hogy felesleges 100x megkérdezni? Felesleges egyszer is megkérdezni. Nyisd ki a szemed, vizsgáld meg a problémáidat, mi miatt nem kellesz senkinek? És szüntesd meg. És ezt ti látjátok, igen, mi nem ismerünk!

Nem kell 100x leírni, hogy nektek még nem ment, és ez milyen szomorú. Ez nem esik le?

2013. jún. 15. 11:44
 28/34 LeftBehind ***** válasza:
Ha jól emlékszek,már vagy 3 hónapja hogy kiírtam az utolsó kérdésem,mert beláttam hogy itt értelmes válaszra naiv dolog várni. De ha valakinek megnyugtató,ha leírhatja valahova a bánatát,az neked/nektek miért fáj annyira? Még az oldal szlogene is az,hogy "amit máshol nem mertél...itt megkérdezheted", hát tessék itt van a társadalom pöcegödre! Ennél gyakoribb kérdés már csak a "Terhes vagyok?" A magamfajtának általában nincs senkije,akivel ezt kitárgyalhatná.
2013. jún. 15. 12:09
 29/34 anonim válasza:
11#-es: Ezt jól megmondtad, jót röhögtem rajta :D Pedig én is hasonló helyzetben vagyok, de én nem rinyálok, és tudom, h bennem van a hiba. De ez tényleg jó volt :D 20/F
2013. jún. 16. 01:10
 30/34 anonim ***** válasza:
"ha valakinek megnyugtató,ha leírhatja valahova a bánatát,az neked/nektek miért fáj annyira?" most akkor a bánatodat írod le, vagy kérdezel valami olyat, amire érdemleges választ is lehet adni??? Miért zavar? Itt elvileg kérdezni kell drága, nem a bánatodat leírni. Ha azt akarod, ott a lelki segély pl... :D MONDOM 100adszorra, a válaszunk minden kérdésre csupán annyi, hogy keresd a hibát, változtass..... ezek után sztem nincs miről beszélni.
2013. jún. 16. 10:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!