Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mutathassuk meg egy férfinak h. el is veszíthet bennünket?
Figyelt kérdés
2013. jún. 6. 10:13
2/7 anonim válasza:
:D jah rossz ötlet , inkább te veszítheted el őt.
3/7 anonim válasza:
Úgy, hogy ott hagyod.
De ennek amúgy mi értelme?
4/7 anonim válasza:
Először is ha megbeszéltétek a problémát és nem változtat akkor rá lehet ijeszteni egy kicsit.
Én úgy mutattam meg az exnek, hogy nem érdekelt mit csinál, én is csinálni kezdtem amit akartam. Magamra kezdtem el gondolni. Aztán észre vette, hogy nem ő az első nekem és szemétkedhet akkor sem reagálok már rá, lesöpörtem a vállamról. A gond az volt, hogy amikor rájött, hogy nem ki kéne használni a helyzetet és cseszegetni "humorból" stb., akkorra el is veszített valóságosan.
5/7 anonim válasza:
hát aztat úgy mutathassuk meg, hogy úgy beszélünk és írunk, hogy ne bántsa a fülünket, meg a szemünket se!
7/7 anonim válasza:
Ez rizikós, mert te is elveszítehted így könnyen, ha nem jön be a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!