Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek hogy szét szed bennünket! Mit tegyek?
Tegnap este a barátnőm, beszélgetett a barátomnak a legjobb haverjával!
A haver nem tudja hogy mi barátnők vagyunk, és kibeszélte a mi kapcsolatunkat ennek a lánynak!
Kiderült hogy engem utál, és ezt mondta a barátomnak, is bár szerencsére azt is mondta hogy barátomat ez nem érdekli!
Örülne ha szakítanánk, és kiszállnék a barátomnak az életéből!Az is baja hogy a barátom nem megy vele szórakozni!Mondjuk én is vágyok szórakozni de a barátomnak nincs kedve ergo nem miattam nem megy!
Meg a haver szerint a barátomat elvakítja a szerelem, nem lehet már vele úgy hülyéskedni mint régen!
Komolyan mondom nem értem, én tehetek arról mert nem hülyéskednek mint rég??!! Ez maga a hülyeség!
Félek hogy megpróbál minket szétszedni!!
Mit tehetnék???
Elvagyok keseredve :(
Szia!
Ha a barátod szeret téged nem fog elhagyni,ha még is dob a haverja miatt akkor nem vagy elég fontos neki és jobb is ha vége a kapcsolatnak.De azt nem hiszem hogy döntés elé állitani jó ötlet lenne."Én vagy a barátok!"ezt semmiképpen ne tedd.Azt elmondhatod neki hogy aggaszt a dolog de ne legyél követelőző vagy féltékeny.Ha tényleg szeret minden oké lessz nyugodj meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!