Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Félek az elkötelezettségtől?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek az elkötelezettségtől?

Figyelt kérdés
Ha egy srác közeledik hozzám, flörtölünk stb., akkor valami folyton visszatart. Azt érzem, hogy ez így nem lesz jó, nem ő kell nekem, és emiatt visszahúzódok, és passzívvá válok, pedig egyáltalán nem vagyok ilyen. Mitől lehet ez? 19L

2011. nov. 18. 02:47
 1/5 anonim ***** válasza:
nem jelent meg még a herceg fehér lovon
2011. nov. 18. 02:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Én dettó ugyanígy vagyok ezzel..22 éves lány vagyok. És amíg csak flört van nincs gond.. de ha már alakulna akkor begubózom... én arra jöttem rá hogy nekem ez azért van mert még mindig az exem szeretem :/
2011. nov. 18. 03:50
 3/5 anonim ***** válasza:

Én tudom mitől van ez lányok!! én 21/F vagyok de nekem is ugyanez a problémám,szerintem ez valóban az lehet hogy félünk az elkötelezettségtől,meg attól hogy egy új embert megismerjünk,kiismerjük ,és elfogadjuk jó és rossz tulajdonságait,félünk egy újabb kudarcos párkapcsolattól...

ha gondoljátok írjatok privit,beszéljük meg,vitassuk meg,akár kíséreljük meg feloldani egymás gátlásait :D

2011. nov. 18. 07:21
 4/5 anonim ***** válasza:

alljatok le mar olyan fitaalok vagytok ezen meg gondolkzni, nalatok ez meg nem problema tul fiatalok vagytok meg, mikr tegyuk fel 27-28 lennetek meg elhinnem, hogy problematok ezen, de ne most meg kerlek

31 L

2011. nov. 18. 08:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Sztem egyáltalán nem vagyunk ehhez fiatalok.. vannak akik korábban érnek kedves utolsó... én pl 23 éves vagyok és igen is szeretnék megállapodni már... :) mert szeretnék családot gyerekeket -- és nem 35 évesen.... :) és szerintem ahhoz hogy valakinek szüljek egy gyermeket kell egy stabil kapcsolat.. amihez idő kell hogy kialakuljon... én sok mindent megéltem már... és nem csak párkapcsolatról beszélek.... sajnos kerültem már halál közelébe.. és a kerekes szék is a barátom volt nem kis ideig.. és máshogy gondolkodom az életről.. úgyhogy nem kell leoltani azokat akik komolyabban gondolkoznak 20on évesen.... vannak kivételek... nem mindenki egyforma.. és ha nem tudsz normális választ adni csak menőzni hogy te már 31 vagy akkor ne is írj semmit.. ;) nem láthatsz bele a kérdező életébe hogy miken mehetett keresztül már
2011. nov. 19. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!