Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek, mint a rohadt élet. Mit tegyek? SOS
A szívem a torkomba ver, minden bajom van, görcsben van a gyomrom.
A volt "barátomnak", akivel igazából még nagyon a kapcsolat elején megbomlott a kapcsolatunk ma van a névnapja. Hosszú ideje nem beszéltünk(2 hónap). Gondoltam, h írok neki ma facebook chaten, azért ott, h ne vegye tolakodásnak, nyomulásnak, h esetleg smsben, telefonon keresem, meg persze 2 hónapja nem beszélünk, fura is lenne ha hirtelen csak fhívnám.
Most néztem az adatlapját és láttam, h írt neki névnapjára a volt barátnője, aki miatt a mi kapcsolatunk is megszakadt.(Ennek a nőnek azóta új kapcsolata van, tehát 0% az esélye annak, h újrakezdésből írt neki, inkább provokálás céljából) De én mit tegyek segítsetek, kérlek
Hali!
Ha újra össze is akarsz vele jönni semmiképp ne a facebook-on tedd, hanem hívd el valahova. Egyébként egész nap a névnapja van, úgyhogy úgy is írhatsz neki, hogy nincs fönt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!