Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Foglalkozzak vele? Foglalkozna velem?
Van egy fiu , 2 évvel nagyobb nálam (én 14 ő 16).Nemrég költözött abba a faluba (vagyis ide) , ahol én nyaralok.
Tegnap láttam előre (eddig csak hallottam róla) és hát elég jól néz ki és jól lehet vele beszélgetni. Ma megint találkoztunk és nagyon rendes volt meg sokat "hűlyűltünk" .Ott emelgettet , ölelgetett meg úgy éreztem , hogy figyel rám. Viszont ma mikor kint voltam az unokastestvéremnek épp tanácsot adott mivel 12 évesen "jár" valakivel és , hogy neki ez az első barátnője,de elég hűlyeséget mondott , vagyis azt , hogy ő úgy szokta , hogy mielőtt a csaj beleszeretne és ő a csajba, ágyba viszi , mert utána már nehezen adja a csaj magát. Ez kicsit fura volt nekem.
Most van barátnője, de kb vakáció végéig nem találkoznak.
Mi a véleményetek erről? Szerintetek érdemes lenne "foglalkozni" vele , meg ő "foglalkozna" velem ( nekem eszem ágába sincs lefeküdni vele , azon az elven vagyok , hogy majd csak avval akit igazán szeretni fogok , meg túl korai lenne).
A lényeg, hogy csak akkor foglalkozz vele, ha fel vagy készülve az esetleges csalódásra is.És legyél is felkészülve, mert mindig csalódni fogsz ha elvárásokkal indulsz egy kapcsolatba.Mivel férfi ezért le akar majd veled feküdni.De az már úgy is rajtad áll Te, hogyan fogod abban a helyzetben lereagálni!!Még fiatal is vagy ehhez.Inkább csak figyeld meg és tanulj abból amit látsz magad körül.És mindig próbáld meg azt tenni amiről tudod, hogy tényleg szeretnéd.Vonzó meg jól néz ki.Lehet, de az is lehet, hogy egy másik srác aki viszont nem annyira vonzó életed szerelme lehetne.Ez persze nem azt jelenti, hogy "ő" nem lehetne az.De még ő is fiatal és egy normális kapcsolathoz kell egyfajta tisztelet is.És ha már az elején le akar feküdni veled, és az sem érdekli, hogy mennyire fiatal vagy akkor ezen nincs mit gondolkodni.Vagy
Megérti, hogy te nem akarod vagy nem.Ha nem érti meg akkor nem tiszteli azt amit te szeretnél.Ha megérti, akkor ki tudja?Lehet még lesz belőle valami! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!