Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ne foglalkozzak ezzel? Csak a jelenre koncentráljak?
Figyelt kérdés
Éreztem régen a páromnál, hogy nem én vagyok a legfontosabb neki, hanem a bulik meg a haverok. Mára ez teljesen megfordult. Érzem, hogy nagyon szeret és mindennél fontosabb vagyok neki. A régi dolgait betudjam annak, hogy nagyon fiatal volt? Sokszor eszembe jut és bánt ahogyan régen viszonyult hozzám. Nem kéne ezzel törődnöm, igaz? Csak azzal, hogy most én vagyok neki az első mindenben.?2013. jún. 8. 17:05
1/2 anonim válasza:
Simán! most ez van, az meg a múlt. ennyi!
2/2 kolosszus22 válasza:
Elég hülye vagy már ne haragudj, klappol minden, de te a múlton rágódsz. Nincs probléma, de te csinálsz magatoknak akkor is. Női észjárás! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!