Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ne is foglalkozzak vele, vagy jogom lenne rosszul érezni magam?
Ma egy nagyon fontos orvosi vizsgálaton voltam, már egy hete ezen aggódtam és ezt a párom is tudta nagyon jól (mindennap elmondtam háromszor, hogy parázok). Hívtam is a vizsgálat után, nem vette fel, gondoltam nem baj, majd hív, ha látja hogy kerestem. Nem hívott... Két óra múlva írtam neki egy sms-t, hogy merre jár, megint eltelt egy óra mire felhívott és rámförmedt még mielőtt beleszóltam volna, hogy tudtam hogy dolgozik, mit hepciáskodok, hogy nem veszi fel? Kicsit rosszul esett, hiszen semmi hiszti nem volt benne, szimplán csak szerettem volna megosztani vele a vizsgálat eredményeit, de így már a kedvem is elment tőle. Azóta beszéltünk párszor, de mégcsak eszébe sem jut, hogy én ma hol voltam és hogy megkérdezze esetleg, hogy mi lett az eredmény. Annyira rosszul esik...
Mindig mindenben ennyire nem törődöm, mindent elfelejt, ami oké, ő ilyen... de miért nem tudja olykor megerőltetni magát és kicsit jobban odafigyelni rám, amikor szükségem lenne rá? :(
Annyiszor elmondtam már neki, hogy jól esne egy kicsit több figyelmesség, mintha meg sem hallaná... :(
Most mit kellene tennem? Szomorú vagyok, hogy eszébe sem jutott, hogy megkérdezze mi volt, avagy egyáltalán csak néha rákérdezzen, hogy hogy vagyok?! :( Mondjam el neki? Avagy várjak még, hátha beugrik neki? Essen rosszul, hisztizzek, felejtsem el?
Fogalmam sincs hogy reagáljak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!