Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Én gondolom rosszul vagy...

Én gondolom rosszul vagy tényleg ne foglalkozzak már a barátnőmmel? 18 l

Figyelt kérdés
A barátnőm élete csupa hazugság. 18 éves, osztálytársam, távol él a szüleitől így meg van a lehetősége hazudni nekük. Hazugság hazugság hátán. Elmegy 500 kmre a barátjához suliidőben, miközben otthon azt mondja versenyekre jár. Rajtakaptam, hogy már nekem is hazudott, jó.. Nem nagy dolgokról,de akkor is, ha barátnő akkor miért kell hazudjon. Szeptemberben mindenkinek azt hazudta, hogy sikerült a kresz vizsgája, csak azért, hogy ne legyen az, hogy nekem sikerült neki meg nem. Suliban meg tanároknak hízeleg, ami írtó idegesítő. Nem ilyennek ismertem és már mintha kezdene kifordulni önmagából. Segítettem neki felkészülni ecdl, kresz vizsgákra is, de én nem vagyok hajlandó hazudni miatta. Figyelmeztettem már, hogy túl sok a hazugság, de mintha megsértődött volna és azokhoz csatlakozik inkább, akiket idáig lehordott ennek meg annak. A másik dolog meg, hogy leakar beszélni az orvosi egyetemről, meg jön azzal, hogy míg én majd bújom a könyvet addig ő bulizik majd meg bíztat inkább az ált.asziszt.re, mert nem kell mégse annyit tanulni.Persze ez engem nem érdekel, de milyen már ez? Csodálom a férfiakat a barátságaik miatt.
2012. okt. 18. 21:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy mit jelent neked az a fogalom, hogy barátnő. Ha neked ez azt jelenti, hogy egy kiszámítható, segítőkész, őszinte barát, akkor te is hazudsz magadnak.
2012. okt. 18. 21:07
 2/3 A kérdező kommentje:
Miért? Egy baráttól te azt várod el, hogy hazudjon, meg sz.rban hagyjon? A kiszámíthatóság az még csak na..
2012. okt. 18. 21:31
 3/3 anonim ***** válasza:
A kérdés az, hogy milyen barátot szeretnél, és ő beleillik-e a képbe. Én azt hiszem te már látod, hogy mi a helyzet. A leírások alapján ő irigy a sikeredre, és mivel nem tud követni vissza akar húzni. Az ilyen "barátok" elárulják az embert, ahogy ennek már mutatkoznak jelei is. Tartok attól, hogyha megsértődne, elárulna, és minden bizalmas beszélgetésünket kifecsegné, de lehet, hogy már teszi is. Én tartanék három lépés távolságot.
2012. okt. 27. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!