Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
VALAKI ADJON TANACSOT! Mit tegyek?
Koszonom mkndenkinek a valaszat es a tanacsak. Arra gondoltam megirom, hogy vegul mi lett, lehet van akit erdekel.
Nem akarta megcsinalni a tesztet amit vettem neki. Aztan mondtam neki, hogy akarok apasagit es, hogy utanna neztem a neten es van olyan amit meg a gyerek szuletese elott megcsinalnak es en azt feltetlenul akarom en majd fizetem, de meg kell csinalni. Erre felhaborodott, hogy milyen szemet alak vagyok es, hogy ennyire ot meg soha senki nem alazta meg (nem ertem mivel alaztam meg?). Ez utan lelepett. Tegnap (szombat) este irt, hogy korhazban van, mert elvetelt, de nem erdekelt a sok stressz miatt (szoval az en hibam), de szerintem kamu volt az elso perctol. Nem tudom, hogy lehetek ekkora barom, hogy bevettem. Na de hala az egnek vege.
Megegyszer koszonom nektek! (oszinten meg most sem ertem, hogy mi volt a terve, ha nem is volt terhes de nekem azt mondta akkor honnan akart majd 9 honap mulva egy gyereket szerezni vagy fel akarta csinaltatni magat valakivel es a nyakamba varni? Rejtely)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!