Vikye83 kérdése:
Szerintetek terhes lehetek? Mikor csinaljak tesztet ujra? Nagyon orulnek a babanak. Kerlek valaki valami okos tanacsot adjon.
Figyelt kérdés
Oktober 27- korul kellett volna megjonnie.1-2 napot szokott kesni,de tobbet nem. Mult heten szinte minden nap fajt a fejem (ami ram egyaltalan nem jellemzo), hohullamaim vannak, szedulok, eg a gyomrom, szurkal a hasam es erzekenyek a melleim. Tegnap es ma emelyegtem is. Tegnap reggel csinaltam tesztet, ami negativ volt.2012. nov. 7. 17:51
1/12 anonim válasza:
Mikor csináltál utoljára? Holnap reggel már lehet, hogy pozitív lesz:)
2/12 anonim válasza:
Milyen fajta teszttel csináltad??
3/12 anonim válasza:
Mi döntsük el hogy terhes vagy e?gratula
4/12 anonim válasza:
Őszintén!
Ennyi késésnél szerintem már egy halvány pozinak főleg reggeli pisiből illene lennie!
5/12 A kérdező kommentje:
Tegnap csinaltam tesztet es ma irtam a kerdest.Angliaban elek,ugyhogy szerintem nem fog semmit mondani a teszt neve,de az volt rairva,hogy 99% ban pontos.Nem szeretnek minden nap tesztet csinalni,mert olyan nagy csalodas,ha negativ :(
En is ugy olvastam,hogy mar ennyi ido utan pozitivnak kellene lennie.1-3 napot szokott kesni,de tobbet nem.
2012. nov. 7. 19:13
6/12 anonim válasza:
Az attól függ. Ha esetleg terhes vagy,és késői peteérésből fogant a baba,akkor nincs kizárva,hogy tegnap még negatív lett. Szerintem egy pár nap múlva,(1-2) nap csinálj mégegyet,de más fajtával. Ha az is negatív,akkor én a helyedbe elmennék orvoshoz,hogy ő nézze meg,hogy mi lehet az oka a késésnek. Majd írd már meg légyszi,hogy mi lett az eredmény. Minden jót. Szia!
7/12 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt.Mar vettem egy mas fajta tesztet es hetvegen megcsinalom ujra.Kicsit aggodom,mert ha nem vagyok terhes,akkor nem tudom,hogy ezek a tunetek mitol lehetnek,de biztos semmi jo.Megirok majd mindent.
2012. nov. 7. 19:37
8/12 anonim válasza:
SZia sorstárs!! Én is ebben a cipőben járok, anyi hogy én szombatra nem vártam, és minden tesz negatív eddig, de tünet van. Ugy döntöttem vasárnapig várok, de lehet addig nem bírom ki, de majd jelentkezek.
9/12 A kérdező kommentje:
Szia!En is vasarnapra halasztom. Masra sem tudok gondolni.Vasarnap irj am :)Drukkolok
2012. nov. 7. 22:44
10/12 anonim válasza:
Na? Mi lett az eredmény? Remélem jó hír!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!