Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Távkapcsolat? Mennyire működhet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Távkapcsolat? Mennyire működhet?

Figyelt kérdés
December óta "húzzuk egymás agyát".Együtt vagyunk,hétvégén tudunk találkozni.15,max. 20 km távolság van köztünk,de hétköznap sehogy se tudjuk összehozni a találkát..Rosszul vagyok,ha el kell jönnöm tőle,pedig péntek délutántól egészen hétfő délutánig együtt vagyunk..Mit tehetnék,hogy enyhítsem ezt az "űrt"?Meddig tudnánk így kihúzni..?Tapasztalatokat várok ezzel kapcsolatban.Köszönöm előre is!
2013. jún. 24. 21:30
 1/10 anonim ***** válasza:

15-20 km? jaj ti szegények...

az én esetemben 150 km légvonalban, országhatáron keresztül és már 5 éve tart

2013. jún. 24. 21:30
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
20 km nem távkapcsolat.20 km csak az,míg Pesten elmegyek a szomszéd kerületbe,meg vissza.
2013. jún. 24. 21:32
 3/10 Pain for Pleasure ***** válasza:
20 km semmi, még gyalog is kevés.
2013. jún. 24. 21:33
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
ha a szomszéd utcában lakik, már távkapcsolat, vagy mi a fene????
2013. jún. 24. 21:33
 5/10 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy nem számít annak.De igenis sok az,mert nincs az hogy összefutunk egy puszira..Sajnos vonathoz vagyunk kötve,ami 2 óránként megy.Mivel nincs jogsi részemről,így nehezen megoldható.Mi lenne a megoldás??
2013. jún. 24. 21:37
 6/10 anonim ***** válasza:

én a barátomtól 160 km-re lakom, és 2 hetente tudunk csak találkozni

skype-on és facebook-on szoktunk beszélni, néha telefonon is

kibírjuk

2013. jún. 24. 21:38
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

tudod, mi az a bicikli???

20 km nem sok

2013. jún. 24. 21:45
 8/10 anonim ***** válasza:
Az lófäsz, nem távolság!
2013. jún. 24. 22:03
 9/10 anonim válasza:

szia,

mondjuk mi nagyobb távolságból tartottuk évekig, de skype, telefon, e-mail, levél, egymásnál eldugott meglepetéslevél, meglepetéslátogatás, jóéjt sms. Utóbbi három sokat segített :-) És persze egészen héten róla álmodoztam, így még jobb volt a hétvége

2013. jún. 24. 22:48
 10/10 anonim válasza:

Szia! en es a baratom kozott eleninte 30 km volt, de kesobb elkezdett dolgozni pesten. Igy hat ebbol 250km-es tavolsag volt koztunk, hetvegeken tudtunk mi is csak talalkozni.

miutan en vegeztem a sulival, minden rendbe jott, rendszeresen tudtam talalkozni vele, mert osszekoltoztunk, hosszu evek utan. szerintem ne nyavalyogj. A turelem rozsat terem!

2013. jún. 27. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!