Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem érti meg, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érti meg, hogy nekem ez fájt? (Bővebben lenn)

Figyelt kérdés

Egy éve vagyunk együtt a pasimmal, már össze is cuccoltunk. Nemrég nézegettem egy közösségi oldalt, és véletlenül rábukkantam, hogy egy lány képéhez írt egy megjegyzést, de még mielőtt megismerkedtünk volna, hogy "egyszerűen gyönyörű vagy!" Amúgy is elég nehéz időszakon mentem keresztül, és fájt, hogy nekem soha nem mondott ilyet. Annyira bennem maradt ez a dolog, hogy mikor haza jött, nyugodtan mégis szomorúan rákérdeztem, hogy nekem miért nem mondott soha ilyet. Értetlenül nézett, nem értette, hogy mi a bajom ezzel, mert hogy akkor még nem ismert engem. Mondtam neki, hogy nem ezzel van a baj, hanem, hogy nekem soha nem mondott ilyet, és ha engem nem tart gyönyörűnek, akkor miért velem van, miért él velem? Azt mondta, hogy "de hát veled vagyok, mert téged szeretlek!" Azt válaszoltam: "de hát, én nem vagyok neked szép." Akkor már sírtam, és elkezdtem pakolni, hogy elmegyek. Akkora csalódást éreztem, és olyan csúnyának, feleslegesnek éreztem magam. Állt felettem, és nem értette mi a bajom. Mondtam neki, hogy ő nekem a legjobb, a legszebb, a legcsodálatosabb, azért vagyok vele. De mivel én neki nem, ezért elmegyek, és keressen olyat, aki egyszerűen gyönyörű. Kért, hogy ne csináljam ezt, hiszen az még azelőtt volt, hogy megismert engem, és én vagyok a legjobb dolog az életében. Nem értette meg, hogy nem azzal van a baj, hogy akkor azt írta más nőnek, hanem hogy nekem sosem mondott ilyet.

Most biztosan azt gondoljátok,hogy gyerekes vagyok, és fel kéne nőni. De nem vagyok egy ostoba liba, üzleti életben dolgozom, de akkor is nagyon rosszul esett ez nekem. Miért nem lehet ezt megérteni?????

2013. jún. 24. 09:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Mi ez a feminista mozgalom itt? Elmondja neki, hogy szereti, néha gondolom megjegyzi, hogy szép is. Mi kell még? Menjen oda az összes nőhöz, akihez köze volt, hogy te egy "büdös, ocsmány hányás vagy"? Vagy írja oda a facebook komment alá x év után, hogy "Javítom, most már más a gyönyörű"? Az ilyen viselkedéssel mindenkit el fogtok üldözni magatok mellől és bár jobban járnak, ti mégsem fogjátok megérteni, hogy ez a ti hibátok.
2013. jún. 24. 09:51
 12/16 A kérdező kommentje:

A másik dolog, ami nekem nagyon rosszul esett, mikor mesélte, hogy az exének vett egy csomó ruhát, és mikor szakítottak nem adta neki oda, szétszaggatta őket. Én egy pár kesztyű nem sok, annyit sem kaptam még tőle. Mikor rákérdeztem azt mondta, hogy azért mert az a lány csóró volt, és szégyellt vele kimenni az utcára, mivel úgy nézett ki, mint egy kocsmai szakadt rib**c, és ő vakarta ki a trutyiból. Én mindig csinos vagyok, szépen öltözöm, azért nem vett semmit.

Ez érthető is lenne. DE! Azért mert én nem vagyok egy riszap***a, meg szegény csóró, akkor én már nem érdemlek meg se bókot, se figyelmességet? Igényes, normális vagyok, akkor nekem már nem jár semmi figyelmesség? Nem az anyagiakról van szó, hanem a szándékról.

Ha magabiztos, igényes nő vagy, akkor le kell rombolni az önbizalmadat???

(Lehet tényleg hisztis lettem. De én ezt egyszerűen nem értem, nem ehhez vagyok szokva!)

2013. jún. 24. 09:51
 13/16 anonim ***** válasza:
Hát, mihez vagy akkor szokva?
2013. jún. 24. 10:07
 14/16 anonim ***** válasza:

A munkádtól függetlenül lehetsz ostoba liba is. De...

Volt párom, akinek talán sosem mondtam, hogy gyönyörű. De azt biztosan nem mondtam, hogy ő legszebb. Úgy gondoltam, hogy én nem vagyok ilyen. Sok év után szakítottunk és lett másik kapcsolatom. Neki örömmel mondtam ezeket, mert tényleg így gondolom.

A FB kiírással nem kell foglalkozni.

2013. jún. 24. 10:35
 15/16 anonim ***** válasza:

A pasik sokmindent mondanak, foleg FB-n. Veled van, veled koltozott ossze, szerintem ez eleg bizonyitek arra, hogy szeret teged, ugy ahogy vagy. Ebbe beletartozik az is, hogy jo nonek tart.

A masik dolog, ha elmondta, hogy az exenek gyakorlatilag szanalombol vette a cuccokat akkor ezen szerintem kar kiakadnod. Szeretned, hogy neked is szanalombol vegyen ezt-azt?

2013. jún. 24. 12:38
 16/16 anonim ***** válasza:

Figyelj, ha minden másban figyelmes, és odaadó, érzed,hogy szeret, akkor ne lovagolj ezen kérlek. Az,hogy neked nem mondta azt amit az elözö nöjének, nem egyenlö azzal,hogy nem szeret, és nem tart gyönyörünek.

De ez csak az én véleményem:)

2013. jún. 24. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!