Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki érti ezt?

Figyelt kérdés
Van egy furcsa kapcsolatom már 3 hónapja. Ez ilyen se veled se nélküled dolog...általában állandóan összeveszünk utána meg smárolunk. Néha tök jól el tudunk beszélgetni , mondjuk ezt tényleg ritka... Megegyeztünk hogy ebbe a kapcsolatba nincs semmi komoly. Ő ugyan úgy lehet más lányokkal én meg más fiúkkal. Ez nem is járás...igazából nem tudom minek hívják ezt. Mostanában azonban teljesen be van dilizve.Elkezdtem egy aranyos sráccal találkozgatni , aki szöges ellentéte. Mióta ez van nem is tudom... még az átlagnál is többet veszekszünk. Oks lehet féltékeny , bár nem hiszem , nem valami érzelmes a kapcsolatunk. De akkor se értem most miért van úgy ki ? Meg is egyeztünk hogy semmi komoly nincs ebbe a kapcsolatba. Ő is találkozik más lányokkal ! Én miért ne tehetném ?! Ti értitek ezt ?!
2013. máj. 24. 19:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem tudok olvasni sajnos.
2013. máj. 24. 19:19
 2/6 anonim ***** válasza:
Az óperencián is túlszárnyaló szerelmet érez irántad Hamupipőke :)
2013. máj. 24. 19:19
 3/6 A kérdező kommentje:
nem hiszem szerintem még mindig csak azért nyakad mert nem fekszek le vele és sérti azt a fene nagy önbecsülését :KK
2013. máj. 24. 19:27
 4/6 anonim ***** válasza:

A feltételezés, hogy az bántja hogy nem fekszel le vele, lehetséges. Mi miatt szoktatok veszekedni, az sem mindegy.

Ömm... pontosítanék ha lehet, vitázni vagy veszekedni szoktatok? (nem mind1)

2013. máj. 24. 19:39
 5/6 A kérdező kommentje:
minden apró dolgunk összekapunk és előbb utóbb ezek veszekedésbe torkolnak. szerintem csak azért van velem ennyit mert zavarja hogy " nem hódolok be neki " mint a többi csaj , úgy bántani nem hiszem hogy bántja ott vannak a plasztik cicák ők úgy is ugranak , szerintem csak szimplán sérti a macsó érzetét , csak azt nem értem hogy meri rajtam számon kérni hogy más pasival vagyok ? ! Egyáltalán miért zavarja ? Én se szólok bele az ő nő ügyeibe ! Erre fel smárolok egy másik sráccal erre fel megüti és szétrángat minket! És az a vicc hogy pontosan előtte láttam egy csajjal eléggé beindulva csókolózni - helyesbítek - ki tudja a másik torkán mélyebben ledugni a nyelvét versenyt játszani !
2013. máj. 24. 19:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Hagyd ott, és tojd le magasról. Ilyennel fölösleges bármibe is belebonyolódni.
2013. máj. 24. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!