Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki érti a csajokat, arra vonatkozóan, hogyan és mi alapján tartanak rondának egy fiút és méirt van az, hogy például mégis sok lány ronda fiúval jár?
Hát, nézd, én nem ismerlek, és nem is láttam rólad képet, úgyhogy nem szeretnék így látatlanban véleményt alkotni rólad, és nyilván nem is beszélhetek minden lány nevében, csakis a magaméban. De ha magamból indulok ki, engem jobban zavarna az, hogy leírásod szerint "félénk" és "tutyi-mutyi" vagy. Szeretem úgy érezni, hogy biztonságban vagyok a férfi mellett, hogy meg tud védeni ha szükséges, hogy kiáll értem, ha kell. Ezt pedig egy tutyi-mutyi srác nyilván nem tudja megadni, mert ha olyan félénk, hogy még a nevét is alig tudja kimakogni zavarában, ráadásul még tőlem, egy egyszerű csajtól is fél, akkor hogyan nézhetnék fel rá, hogy várhatnám el, hogy férfiként viselkedjen, hogyan érezzem magam biztonságban mellette? Ezt így érted?
Engem nem is annyira a külsőd zavarna, inkább ez a félénk hozzáállás az emberekhez.
Legyél talpraesett, határozott, és magabiztos, még akkor is, ha ez a sok elutasítás miatt kissé nehezedre is esik. Meglátod, hogy nem a külső itt a fő gond, hanem a fellépésed. Annak a "sok csúnya srácnak", akiknek állításod szerint van barátnője, valószínűleg sokkal pozitívabb, kellemesebb kiállása és szerethető természete van. Ennyit tesz a belső kisugárzás. Szerintem először ezen próbálj meg változtatni, a külső csak másodlagos dolog. Dicséretes dolog, hogy eljársz edzeni, de egy kicsit fektess hangsúlyt arra is, hogy a félénkségedet és a tutyi-mutyiságodat eltüntesd. Szerintem ezzel többre mész majd, mint a fekvőtámaszokkal.
22/L
Egyrészt mindenkinek más a ronda, másrészt, ahogy így lefestetted magad, nekem sem kellenél.
Az ahogy magadról nyilatkozol, nagy mértékben befolyásolja a kisugárzásod is.
Ha megtanulod elfogadni magad olyannak, amilyen vagy, megtanulod szeretni magad, változni fog a dolog. Plusz ahogy valaki fentebb írta, nem kéne gyökerek között ismerkedni. Normális ember nem beszél így.
Igen igaza van a hármas lánynak. Csak akkor miért van annyi kérdés, hogy "A férjem nem véd meg a szüleitől", "A férjem nem csinál otthon semmit", "A férjem nem mer beszélni a problémáiról", "A férjem miért eszik minden nap a szüleinél?" és tsai?
Na erre válaszoljatok lányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!