Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érti meg, hogy nekem ez fájt? (Bővebben lenn)
Egy éve vagyunk együtt a pasimmal, már össze is cuccoltunk. Nemrég nézegettem egy közösségi oldalt, és véletlenül rábukkantam, hogy egy lány képéhez írt egy megjegyzést, de még mielőtt megismerkedtünk volna, hogy "egyszerűen gyönyörű vagy!" Amúgy is elég nehéz időszakon mentem keresztül, és fájt, hogy nekem soha nem mondott ilyet. Annyira bennem maradt ez a dolog, hogy mikor haza jött, nyugodtan mégis szomorúan rákérdeztem, hogy nekem miért nem mondott soha ilyet. Értetlenül nézett, nem értette, hogy mi a bajom ezzel, mert hogy akkor még nem ismert engem. Mondtam neki, hogy nem ezzel van a baj, hanem, hogy nekem soha nem mondott ilyet, és ha engem nem tart gyönyörűnek, akkor miért velem van, miért él velem? Azt mondta, hogy "de hát veled vagyok, mert téged szeretlek!" Azt válaszoltam: "de hát, én nem vagyok neked szép." Akkor már sírtam, és elkezdtem pakolni, hogy elmegyek. Akkora csalódást éreztem, és olyan csúnyának, feleslegesnek éreztem magam. Állt felettem, és nem értette mi a bajom. Mondtam neki, hogy ő nekem a legjobb, a legszebb, a legcsodálatosabb, azért vagyok vele. De mivel én neki nem, ezért elmegyek, és keressen olyat, aki egyszerűen gyönyörű. Kért, hogy ne csináljam ezt, hiszen az még azelőtt volt, hogy megismert engem, és én vagyok a legjobb dolog az életében. Nem értette meg, hogy nem azzal van a baj, hogy akkor azt írta más nőnek, hanem hogy nekem sosem mondott ilyet.
Most biztosan azt gondoljátok,hogy gyerekes vagyok, és fel kéne nőni. De nem vagyok egy ostoba liba, üzleti életben dolgozom, de akkor is nagyon rosszul esett ez nekem. Miért nem lehet ezt megérteni?????
Tipikus nincs baj, akkor csinálunk c. előadás.
Én segítettem volna neked pakolni.
Hali!
Hát akkor csak kihasznál. Mert mi Férfiak szeretjük a szívünk Hölgyét.
Nektek biztosan nem fájna, ha meglátnátok, hogy a csajotok, akit imádtok azt írta volna valakinek, hogy "Te vagy a legklasszabb pasi a világon", és nektek sosem mondott volna ilyet. De persze veled van, mert téged szeret, azt a pasit nem is szerette. De akkor miért ő a legklasszabb és Te akit mindennél jobban szeret nem vagy az?
Ilyenek vagytok... Egy idegen, akit meg kéne szerezni, az gyönyörű, csodálatos, fenomenális, aki megvan, akiért nem kell küzdeni, annak nem kell bókolni.
(Nekem állítólag azért nem nyomta ezt a sódert, hogy milyen tuti szuper csodálatos, gyönyörű vagyok, mert én komoly, értelmes csaj vagyok, akinek nem kell ez a rizsa. Milyen ócska duma ez? Nekünk nem buta libáknak is vannak érzéseink, nekünk is jól esik a kedveskedés!)
Szia!
Ne aggódj. Bárki más is így reagált volna, nem hogy nőként, de szerintem még pasiként is. Természetes a vágy a szeretve levésre, és a dicséretre. Írtad, hogy az üzleti életben dolgozol. De tudod, mindenki máshonnan jött, és más a története. A te családodban gyermekként is valószínűleg küzdened kellett. Nincs ebben semmi abnormális, csak érdemes néha kizökkenni az állandó stresszhelyzetből. Abból, amit leírtál, még nem gondolom, hogy a párod egy ősbunkó lenne, talán csak kevésbé érzékeny ezekre az érzelmekre, mert másfajta családban nevelkedhetett. Nem hiszem, hogy ne lennél számára jó, hiszen máskülönben nem lenne veled. Vannak pasik, akik kevésbé fejezik ki az ilyen jellegű érzelmeiket azok iránt, akik fontosak nekik, mivel érzelmileg fejletlennek érzik magukat. Kevésbé fontos emberek számára könnyebb, mert nincs kockázat. Nem azt mondom, hogy tapsikolnod kéne örömödben, amiért a pasid így viselkedett, csak meg kéne próbálnotok megbeszélni. Ha privátban felkeresel én is szívesen beszélek veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!