Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek pofátlanság megkérni a párod, hogy mutassa meg mit beszél más lánnyal? Titeket ez érdekel? 19L
Nem pofátlanság de nem kéne. Ez bensőségesebb mint sokminden más. Mellesleg ott belefér a flörtölés és a panaszkodás a barátnőre is. Abból meg te balhét csinálnál és úgysem értenéd.
30F
Épp a flörtölés miatt, mert tudom, hogy régebb tetszett neki a lány, és hogy most is beszélnek.
Amit nem tiltok meg, de ha nincs takargatni valója, megmutatja, nem?
Ha nincs takargatni valóm, akkor sem mutatom meg. Aki nekem ír, az nem nekünk ír. A másikkal nem tehetem meg, hogy megmutatom harmadik félnek.
Volt, hogy az exfeleségem beleolvasott a levelezésembe. Ha nem lett volna alapból (és ok nélkül!) féltékeny, akkor semmi gond. De teljesen ártatlan dolgokon akadt ki. Tényleg egy apró flört sem volt, csak történetesen lánynak írtam.
De lehet olyan kapcsolatom egy lánnyal, hogy a párom flörtnek gondolná, pedig nagyon nem az.
Nálam az ilyen kérés szakítást jelent, mert ha nem bízik bennem a párom, akkor annak a kapcsolatnak nincs jövője.
tegnapelőtt 23:06
Nem. Pont amiatt amit írtam. Az túl intim. Az az ember olyan belsőjéről árulkodik amit nem szívesen tárna ki, még neked sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!