Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez nem pofatlansag?
Figyelt kérdés
Tegnap jott hozzank parom egyik haverja. Nekem el kellett ugranom egy fel orara. Regebben egy kollegiumban laktunk a haverral, amit azert is utaltam, mert mindenkit osszehoztak mindenkivel, allandoan ment a pletyka. Na tegnap ez a haver - amig en nem voltam otthon - felhozta, hogy x-szel biztos volt koztunk valami. Ez egyebkent nem igaz, csak x reszerol volt vonzalom. De miert kell ezer eves dolgokat felhozni a hatam mogott? Ha annyira erdekli, miert nem kerdezi meg tolem? Es amugy is, mi koze az en eletemhez, mikor meg egyutt sem voltunk a parommal, tehat nyugodtan lehettem volna x-szel, es senkinek semmi koze nem lett volna hozza. Lehet tulreagalom, de nagyon undorito dolognak tartom, hogy a hatam mogott kibeszel a sajat paromnak a sajat hazamban. Hogy viselkedjek ezek utan vele? Szivem szerint be sem engednem tobbet. Ti mit gondoltok?2013. ápr. 15. 09:12
1/4 anonim válasza:
Elejét venném a szarkeverés kezdetének,mert az ilyen úgysem áll le,vagy nem engedném be,vagy ha a páromé a lakás,kimennék a helységből,ha ez odajönne.
2/4 A kérdező kommentje:
Igen, en is azon vagyok, hogy ide tobbet nem jon. Azert erint erzekenyen a dolog, mert nekem is volt egy ilyen "baratom", es tudat alatt iszonyuan befolyasolt. Ot regebben ismertem, mint paromat. Folyamatosan azt sugallta nekem, hogy paromnak talan ezzel a novel is kapcsolata volt, meg azzal is, nem szeret igazan, csak megjatssza magat stb. Es annyira burkoltan csinalta, hogy honapokig nem vettem eszre, mennyit rontott a kapcsolatomon az o duruzsolasa, mert akaratlanul is maskepp alltam a paromhoz. Aztan idokozben egyre tobb hazugsagon kaptam a "baratot", es a paromban sosem kellett meg csalodnom. De komolyan mondom, olyan jol csinalta a kapcsolatunk furasat, hogy eszre sem vettem.
2013. ápr. 15. 09:28
3/4 anonim válasza:
Mond meg a párodnak hogy neked ilyen barátokra nincs szükséged.Ne tiltsd tőle, de add tudtára hogy ha jön a barát akkor te arra az időre eltüntsz.A srácot pedig ki kell ostani, hogy törődjön a saját dolgával, ne a máséval!Állj a sarkadra, ha kiosztod, nem hiszem hogy szívózik utána. Tudja meg hol a helye.
4/4 anonim válasza:
Szerintem is tűnj el otthonról,ha ez a barát jön,a barátot meg oszd ki rendesen.Addig kell leállítani,míg el nem durvul a keverés a hátad mögött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!