Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már veletek ilyen? Azért ez a pofátlanság netovábbja nem?
Jó ez nem egy nagyon régi kapcsolat, de akkor is a pofátlanság netovábbja, hogy tudja hogy van barátja, és hajt az ex, a barátnőmre.
Nálam most így leengedték a rolót, engem ez felbaszott de nagyon. Legyünk már korrektek b*zdmeg, persze csak azt lehet vinni, aki hagyja magát, és ha eltudja, akkor jobb is így, értem én az ilyen válaszokat, valahol igaz is...
Szerintem nem fogja tudni elvinni, de nagyon idegesítő. Ez a vonat már elment, kur*a anyját az ilyeneknek
Milyen kontaktusba kerül a csajjal? Lehet ellene tenni?
Tesz a csaj ellene?
te vagy az mark? :'D
na de ez ertheto hogy felment az agyvized ... gaz a gyerek...
mit csinálnak, csak beszélgetnek neten? vagy találkoznak is?
szerintem az a normális egy kapcsolatban, hogy ha a másiknak rosszul esik, akkor nem tartják a kapcsolatot az ex-szel.
kérted őt erre? mit mondott?
és biztos vagy benne, hogy több a dolog a pasi részéről, mint valami hogy vagy? jól? bocs megyek aludni. szia. - beszélgetés?
nem lehet hogy te képzelsz sokat bele?
nálam most elképzelte a pasim új nője hogy én tuti hajtok az ő szívszerelmére, holott rég ki van törölve nálam és soha nem beszélünk
kedves kérdező! a barátnőd a ludas, nem az ex, ennyi
ha nem küldi el francba, akkor miről beszélünk, tőle kérdezd meg mit akar, ha tétova, akkor szevasz tavasz, komolyan, annyi lány van N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!