Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már veletek ilyen? Azért ez a pofátlanság netovábbja nem?
Jó ez nem egy nagyon régi kapcsolat, de akkor is a pofátlanság netovábbja, hogy tudja hogy van barátja, és hajt az ex, a barátnőmre.
Nálam most így leengedték a rolót, engem ez felbaszott de nagyon. Legyünk már korrektek b*zdmeg, persze csak azt lehet vinni, aki hagyja magát, és ha eltudja, akkor jobb is így, értem én az ilyen válaszokat, valahol igaz is...
Szerintem nem fogja tudni elvinni, de nagyon idegesítő. Ez a vonat már elment, kur*a anyját az ilyeneknek
Öreg, első sorban a csajodra haragudj, ha az ex be tud kavarni, az bizony azt jelenti, hogy a barátnőd foglalkozik vele és nincs túl a régi csávón. Nálunk is ez volt barátnőmmel (most már exbarátnő), a kapcsolatunk elején volt olyan h vagy negyed órát beszélgetett exbarátjával telefonon és face-en is tartják a kapcsolatot, meg még nekem panaszkodott barátnőm, hogy neki milyen szarul esett amiket a régi barátja művelt vele és még rám sértődött meg mikor rápírítottam, hogy én nem vagyok megértő. Amikor egy nő egy új kapcsolatban foglalkozik a régi ex-el, többször felhozza, beszélget vele, stb. az régen rossz, ott valami nincs rendben!
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!