Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted? Ez már a pofátlanság mitovábbja?
Következő történt . A lány szívatott, többször randiztam vele, jó jelek jöttek, félig meddig össze is jöttünk, megszerettem. Tegnap este elmentünk bulizni a baráti körömmel születésnapot ünnepelni. Komolyabbra fordítottam a szót, végig őszinte voltam , azt mondta ő nem akar kapcsolatot , nem akarja elkötelezni magát de nem akar megbántani. ( WTF ? akkor miért randizott velem ? miért fogta a kezem? miért adott olyan jeleket amik egyértelműek? ) Történt tegnap este , eljöttünk a szórakozóhelyről csapatban . És ma hallom a hírt, hogy egyik haverom összejött vele, ott volt nála buli után. Kérdem én tudom hogy mind2-jük rohadt nagy patkány. De főleg a haverom mikor meséltem a csajról neki, megmutattam iwiwen ... stb....
Nagyon fel ment bennem a pumpa mikor megtudtam.
Mit javasoltok ?
Hát erre nem lehet sokmindent javasolni... de...
ha a haverodat bárátnak is tekinted, tudd meg nem az. A lány meg valszeg ilyen szöveggel ületett fel. Felejsd el őket, főleg a "haverodat". De én beolvasnék azért utoljára mind2nek :) talán ha tényleg jóba voltál haveroddal, neki még be is mosnék egyet, egy jó erőset hogy emlékezzen, (vagy épp hogy ne elmékezzen semmire :D ) aztán le*zarnám.
"azt mondta ő nem akar kapcsolatot , nem akarja elkötelezni magát de nem akar megbántani."
Nade mégis mit akarsz? Ott kell hagyni. Azért mert randizgatott veled az őt se kötelezi semmire.A haverodnak is lehetne annyi esze hogy ha veled megcsinálta akkor vele is fogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!