Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Melyiket választanátok, együttélés vagy házasság?
Elsősorban csak férfiak, fiúk válaszára vagyok kíváncsi, hogy melyik párkapcsolati formát preferálják inkább!
"A paír nem számít"-jelzés mellé írd oda légyszi, hogy miért nem számít!
Köszönöm a válaszokat előre!
Főképp 17-34 éves hímneműektől várok választ:)
"Nem nehéz elképzelni, hogy a házasságos papírok nélkül is jobban együtt éljen két ember, mint sok 'házas'."
És azt sem nehéz elképzelni, h jobban éljen együtt sok házas, mint sok élettárs?
Másik: Jön itt mindenki a válási statisztikákkal. Élettársak szakításáról statisztikát senki nem készít, mert nem is lehet (1 hónap itt, 2 ott, követhetetlen). Biztos szép számok jönnének ki pedig ott is.
Akinek tetszik az, h: jójó, szeretlek, de azért hagyok egy kis egérutat, amin ha gond van, következmények nélkül bármelyik pillanatban leléphetek, annak egészségére! Ezért hallani olyanokat, h hazamegy az illető, az évek óta "élettársa" már ki is bútorozott a lakásból, ő meg csak áll értetlenül.
28/F
Sziasztok, köszönöm a választ!
Nem pontoztam le senkit, de két válaszolónak adtam 1-1 pontot.
A legutóbbi hozzászóló 28/F szépen leírta, ami szintén az én véleményem is.
Nos a papír számít. Egyrészt jogilag több mindenre felhatalazást, előnyt ad, másrészt biztosítékot a másik félnek, hogy illető elkötelezett felé!!!!
Azt veszem észre, hogy napjainkban nagyon sok az élettársi kapcsolatok száma, és igazán sok esetben ezzel az egyik fél vissza is él. Sokszor a férfi! Nos én megmenekültem, ugyanis én nem éltem még senkivel együtt, de nem is akarok. Ha az illetők gyereket és családot akarnak alapítani, előnyösebb a házasság. Ha nagyon fiatalok, ill. házasságellenesek akkor nem szükséges, illetve időseknél jöhet az élettársi kapcsolat.
Nos, ami a statisztikákat illeti, hogy melyik a tartósabb? Egyértelmű: a házasság.
Ugyanis az együttélést általában a csalódott emberek, és a függetlenségét mindenáron megtartó, másokért felelősséget alig vállaló, előítéletekből élő emberek szeretik. Az együttélésnél megkérdőjelezendő, hogy az illető, akit szeretünk, valóban úgy érez-e, vagy esetleg 3 év múlva kidobásra kerülünk, mert ön egy másik.
Nem pontoztam le senkit, ne pontozzatok le senkit, várok még válaszokat!!!!!
Köszönöm az eddigi hozzászólásokat:-)
Jöhetnek még!
semmi szükség nem lenne a formalitásra ha a megfelelő emberre találok, elég lenne az együttélés is. Idővel úgyis bukásra van ítélve minden házasság, nem hiányzik a bírósági balhé.
Bocs buxák, nem olyanok vagytok mint akiben hosszú évekre előre tudna bízni egy pasi, máma már gondolni kell a jövőre, hogy mibe ugrik bele az ember...
együttélés...
azt kérded miért nem számít a papír???
Miért számítana? Bocs de nekem nincs szükségem mások által is aláírt szerződésre arról hogy szeretek valakit.
Kösz nem nekem enélkül is teljes az életem. igazából csak azért hogy be legyen jegyezve egy kapcsolatom min élettársi viszony, azért sem fogok a hivatalba rohangálni. az én életem enélkül is teljes.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!