Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Melyiket választanátok, együttélés vagy házasság?
Elsősorban csak férfiak, fiúk válaszára vagyok kíváncsi, hogy melyik párkapcsolati formát preferálják inkább!
"A paír nem számít"-jelzés mellé írd oda légyszi, hogy miért nem számít!
Köszönöm a válaszokat előre!
Főképp 17-34 éves hímneműektől várok választ:)
Egyikse. Hárem. Ha már választhatok.
31F
13:59 vagyok.
Olyan nehéz elképzelni, hogy van, akinek a házasság többet jelent papíroknál és vagyonmegosztásnál?
mindenki le lett pontozva... namármost itt ha jólsejtem nincsenek jó és rossz válaszok.ergó vagy valami paraszt lepontozott mindenkit, vagy a harcias nők azokat akik az együttélést írák, a pasik meg azokat akik a házasságot? az ilyenek veszik el a kedvem a válaszolgatástól... ppff
13:47
"Olyan nehéz elképzelni, hogy van, akinek a házasság többet jelent papíroknál és vagyonmegosztásnál?"
Én írtam a formaságot/állam bevonást.
Nyilván ez bánt téged.. Nem egyáltalán nem nehéz elképzelni, hogy az együttélés(!) többet jelent holmi anyagiaknál. Nem nehéz elképzelni, hogy a házasságos papírok nélkül is jobban együtt éljen két ember, mint sok 'házas'. Tehát azt sem nehéz elképzelni, hogy akik papír nélkül is sikeresen élnek együtt, azok egy papír miatt (és az ünnepélyességgel járó kiadások miatt) megváltoznának. Nyilván nem a válás gondolatával kell elkezdeni az együttélést, de a 'más kárán jobb tanulni' azért mutatja, hogy erre az eshetőségre reálisan gondolva két egymást szerető ember kezelheti úgy a közös szerzeményeit, hogy bármikor vita nélkül el tudják osztani. Vagy meg lehet nézni, hogy az említett 'formaság esetén' milyen lépéseket diktál a harmadik fél, amivel még a legbékésebben válókról is valamennyi pénzt beszed annak címén, hogy harmadik, kizárólagosan igazságot tenni jogosult félnek anno behívták.
Tömören: az együttélés/házasság elsősorban a két ember viszonyán, nem pedig azon múlik, hogy erről a 'köznek'/-től szereztek egy nyilatkozatot, állásfoglalást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!