Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felejtsem el a srácot?!
Figyelt kérdés
Van egy fiú,és mivel neki a nyári gyakorlata reggel 7-től delutàn 5-6ig van és burkolónak tanul.Meg hát nekem is reggel héttől gyakorlat van delutàn 3-4ig ezért hétköznap nem tudtunk összefutni,de van,hogy hétvégén mennie,ma nem ment és kérdeztem nem ér rá? Azt irta nem mert ma otthon van és after van nála... Előfordul,hogy nehezére esik rám írni magától,vagy visszairni..Azt mondták páran,hogy mivel leirtam neki,hogy tetszik ezèrt nyeregben érzi magát...Meg làtja,hogy édekel,keresem ezèrt lesz*r... Sokan azt mondták,hogy örül,hogy végre pihenhet ezèrt megérthetném..Meg, hogy sz*rjam le én is és ha érdeklem felkeres.Most érdemes lenne jul 8ig várnom,hogy lejárjon a nyári gyakorlat,ès ráèr e? Sokszor irta,hogy tènyleg összekéne futni màr...2013. jún. 23. 16:04
1/1 anonim válasza:
Szerintem felejtsd el ha jót akarsz magadnak és nem akarod megfosztani magad egy másik és ígéretesebb boldogságtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!