Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek probalkozzak meg, vagy felejtsem el a sracot?
Az a helyzet, hogy regen kozeledett felem egy srac, a kozeledeset en is viszonoztam, de o abbahagyta ez a kozeledest.
Ra masfel evre, ami most tortent decemberben elmondtam neki, hogy tetszik. O erre nem mondott semmit. Egyreszt meg is ertettem, mert meg soha nem volt neki baratnoje, es gondoltam nincs tapasztalalta ilyen teren.
Azota soha nem beszelt velem, annyiba valtozott meg a viselkedese, hogy kedvesebb lett velem, figyelmesebb; latom, hogy sokszor engem bamul a legjobb baratjaval egyutt. Mindenkivel beszel, csak velem nem; ha lat sohajtozik, melyen a szemembe nez, de tobb semmi.
Msn-en fenn vagyok neki, de 4 honap alatt egyszer se irt ram, hogy mi volt ez a dolog, amit mondtam.
Hmm.. látszólag érdekled, mégse mer újra közeledni. Talán úgy gondolja, hogy egyszer már megpróbálta, és most rajtad sor..
Írj rá MSN-n! Nem veszíthetsz semmit. Nem küldött el téged a bús pibe mikor színt vallottál neki, szóval nem taszítja ez a gondolat. Merj lépni, míg nem késő..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!