Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Próbálkozzak vagy felejtsem el?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Próbálkozzak vagy felejtsem el?

Figyelt kérdés

Van 1 srác a suliban,aki már elég rég óta tetszik. Szünet elöttig küldte nekem a jeleket,de most,hogy visszamentünk a suliba,olyan mintha nem is ő lenne. Nagyon szomorú és egyáltalán nem keresi a tekintetem (kivéve pár esetet). Ma összebarátkoztam egyik osztálytársával tök jól elvoltunk,csak az a gáz,hogy utolag kiderült,hogy nagyon utálják egymást. Nem tudom mi a baja...lehet,hogy már elfelejtett? Amúgy azt mondják,hogy nagyon félénk,de most akkor mit csináljak??

+ 1 évvel fiatalabb nálam...

2010. jan. 5. 19:34
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Én ugyanígy vagyok egy sráccal,ő is egy évvel fiatalabb nálam és egy suliba járunk.Régeben összeakart velem jönni felvett msn-re meg minden de aztán nem lett belőle semmi.Azóta hasonlóan viselkedik velem mint veled ez a srác.Nem mer rám nézni csak ha nem látom,ha a közelébe vagyokk zavarba jön stb.És amúgy ő is nagyon félénk.

És nem tudom de nekem nagyon úgy jön le hogy szerelmes lett belém.Abba biztos vagyok hogy még mindig érdeklem csak titkolja.

Szerintem nálad is ez a helyzet:)

Ha télleg félénk,lehet sosem fog lépni(mint pl. az én esetembe) szóval szerintem ha akarsz tőle valamit lépj te,ne hogy úgy járj mint én,mert én se mertem lépni.

18/L

2010. jan. 5. 19:52
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi a választ
2010. jan. 5. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!