Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legyek közömbös, felejtsem el, vagy próbálkozzak?
Az iskolában van 1 fiú,aki már régóta tetszik,de csak látásból ismerem,de elég valószínű,hogy tudja,hogy bejön nekem. Régebben próbált közeledni hozzám,de én mindig leráztam. Eléggé úgy tünt,hogy bejövök neki,de nekem akkor még nem tetszett.
De úgy gondolom,hogy már egyáltalán nem érdeklem,de azért van pár jel,arra,hogy még egy kicsit foglalkoztatom,mert kíváncsi,hogy van-e pasim.
Egyszer közömbösen viselkedik velem,egyszer meg ott játsza elöttem magát,de úgy,hogy nem is szól hozzám.
Nem tudom mit tegyek,én már nem tudom,hogy mit akar.
Naaaa :D
És elárulod,akkor,hogy miért csinálod,és,hogy mit csináljak? :P
igen, hívogatott többször is folyton leráztad... elege lett az az egészből. De azért még sem hagyná annyiba, mert szerintem akar téged, csak már annyira elege van hogy elutasítottad, hogy inkább meg sem próbálja. Hívd most el valahova te. Szinte biztos igent fog mondani:)
Bocsi hogy ennyit késtem a válasszal.:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!