Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Micsináljak hogyan felejtsem el azt a srácot akit még szeretek?
Figyelt kérdés
2011. márc. 12. 22:44
2/11 A kérdező kommentje:
hogyne csakis
2011. márc. 12. 22:49
4/11 A kérdező kommentje:
hát kösz!
2011. márc. 12. 22:55
5/11 anonim válasza:
Minek kérdezel ha le se s*rod a válaszokat?
6/11 anonim válasza:
Nehéz ügy. Az idő segíteni fog felejteni. Járj el a barátaiddal ide-oda, ők is segíteni fognak. Nekem az is segít, ha ilyenkor belefeledkezek jobban a munkámba, vagy a tanulásba. Csinálj olyan dolgokat amit szeretsz. Vagy írd ki magadból, ha nincs is irodalmi vénád, csak kezdj el írni, hogy mit érzel. talán ettől is könnyebb lesz picit.
7/11 anonim válasza:
heh szerintem az elsőnek van igaza akkor legalább más iránt is elkezdesz érezni valamit mer elindul a kémia
8/11 A kérdező kommentje:
lehet igazatok van:)
köszi a válaszokat.
2011. márc. 12. 23:02
9/11 Mentifantezsvér válasza:
Hát nemtudom....nekem ne sikerült felejteni bármit tettem úgyhogy annyit tehetsz h eltereled a figyelmed róla.
10/11 Birkuci válasza:
Mindenki másképpen érzi át a dolgot. Elfelejteni nagyon sokáig nem fogod tudni az biztos. Lehet tényleg ki kéne írnod magadból. Ha sikerül. Egy próbát megér;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!